COVID-19

Kära rejvare, resenärer, vänner mfl

Först vill vi börja med att tacka er som varit i kontakt med oss och har full förståelse för den rådande situationen och stöttar oss 🧡

Coronaviruset har verkligen vänt upp och ner på hela världen. Alla är vi påverkade i olika grad och tyvärr oftast i negativt avseende. Eventbranschen och resebranschen är, som många andra branscher, hårt drabbade, och Coretours är ett bolag inom denna bransch.

Vi, precis som många andra personer som bolag och myndigheter står inför en stor osäkerhet framöver. En del evenemang kan komma att flyttas/ställas in inom den närmaste tiden. Vissa har redan gjort och eventuellt fler kommer att göra det. Allt beroende på Coronans framfart samt länders hantering och politik av det. Flera festivaler har nu meddelat att de flyttats fram till 2021.

Coretours vision har alltid varit att leverera trevliga resor ur olika perspektiv och faktorer. Ibland har vi gjort misstag och fel och försökt tagit lärdom av detta. Ibland har vi (och förhoppningsvis oftast) levererat fantastiska resor. Inte bara tack vare oss (vi är den lilla parten) utan tack vare er fantastiska resenärer och reseledare. Att få jobba med denna typ av människor är oerhört tacksamt då vi reseledare/bolag är otroligt inspirerande för den typ av kundgrupp ni är. Välkomnande, öppensinnade, accepterande och en rad andra främjande fantastiska personliga egenskaper, vilket gör att oavsett vilken typ av människa som åkt med på resorna så har vederbörande känt sig välkommen till Coretoursfamiljen. I år känns det himla trist då det troligtvis kommer bli ett begränsat antal evenemang vi kan erbjuda ovanstående.

Vi kommer att göra en del småförändringar pga COVID-19 internt men vi finns fortfarande här för dig via mail eller chatt alla dagar i veckan.

Viktigt att påpeka är att även om 2020 kommer bli en torr festivalsommar så blicka framåt. 2021 kommer bli helt magiskt om vi tillsammans lyckas besegra COVID-19. De som ej har köpt biljett till en festival i år kommer i princip ha obefintliga chanser att besöka någon/något större eftertraktat evenemang 2021 då allt i princip är slutsålt/framflyttat. Försök att ha ett långsiktigt perspektiv och ej kortsiktigt. Vem vill egentligen ha två torra festivalsomrar? 

Följande kommer att ske 🤗

  • Vid någon form av förändring som gör att det ej är möjligt att besöka evenemanget så kommer det du bokat att gälla vid den tid då det är möjlighet att besöka evenemanget. Information angående detta uppdateras på respektive evenemang.
  • Namnbyten för berörda evenemang kommer att vara helt kostnadsfritt för alla evenemang. Ett speciellt datum gäller för Tomorrowland bokningar. Deadline för Tomorrowland byten är 1 Oktober 2020. Vi bistår med en Facebookgrupp för byten.
  • En rabattkod på 300 kr för varje bokning som förskjuts. detta kan spenderas på en framtida resa under en tid från det att berörda gränser öppnats upp.
  • Vi dubblerar dina poäng/points för respektive resa som bokats men blir framflyttad.
  • Exklusiv förtur till fyra kommande biljettsläpp Tomorrowland, Defqon.1 & Q-dance Travel, Qlimax och Intents Festival (före förregistrerade och vårt publika släpp)
  • Fri VIP-uppgradering till Owl Festival (vid köp av helgbiljett) värde 600kr. Detta är enda sättet att få tag i en VIP biljett.

Då vi är en liten organisation så är ovanstående en stor uppgift för oss att göra ovannnämnda förändringar. Vi ber om er förståelse och jobbar så fort vi kan 🧡

Med vänliga hälsningar,

Jacob och Anna
med reseledare

sv_SESwedish