Gunga på Dominator festival

Världens största hardcorefestival lägger till en egen camping och utökar på så sätt de dyrbara timmarna som kan spenderas med allt harcorefolk. Hur bra kan det bli? Vi listar upp allt som är positivt med att Dominator Festival lägger till en camping inför deras upplaga 2020.



För oss som reser långt innan


Vi som krigar oss fram på en festbuss innan vi är framme vid festivalen kommer troligtvis uppskatta campingen på Dominator extra mycket. Tack vare detta kan vi vara framme redan på fredagen och koppla av på campingen innan vi har en heldag på festivalområdet på lördagen. Vi kan alltså utnyttja tiden på bästa sätt.


Festival – utan att ta ledigt så mycket


Eftersom festivalen är fredag till lördag betyder det att du troligtvis bara behöver ta ledigt på fredagen och möjligtvis måndagen, lite beroende på var i Sverige du bor. Bussen kommer att starta i Göteborg på torsdagen klockan 17:00 och vara tillbaka vid slutdestinationen Göteborg natten mellan söndag och måndag. Du får för- och efterfesterna, huvudfesten och allt som en riktigt bra festival bör bestå av.

Vad händer på fredagen?


På fredagen öppnar campingen vid 12:00 och förfesten hålls mellan 18:00-23:00. Efter det har du en hel natt att antingen vila upp dig inför heldagen på lördagen eller passa på att efterfesta på campingen med folket. Förfesten hålls på en avspärrad del av festivalområdet, du kommer alltså inte in på alla scener utan bara på förfestscenen. Artisterna som kommer redan på fredagen visar att det kommer bli en riktigt fin start på festivalen.

Vad händer på lördagen?


Precis som vanligt kommer Dominator festival hållas 11:00-23:00 på lördagen. Du som har campingbiljett kan gå fram och tillbaka mellan campingen och festivalen som du själv önskar. Efter festivalen är slut kommer det inte vara någon officiell efterfest på campingen, men vi kan nästa garantera att stämningen kommer vara på topp framåt småtimmarna ändå för de som önskar festa vidare.

 

Vad ingår i resepaketet till Dominator Festival 2020?


Coretours är officiell partner med både Q-dance och Art of Dance som arrangerar Dominator och har kört resor till festivalen sedan 2013. Vi är riktigt spända på hur det kommer bli med camping i år. Detta är vad som ingår när du bokar en resa med Coretours:

???? Go resa tur och retur, vi tar dig så nära festivalentrén som det bara går och plockar upp dig på samma plats igen – så smidigt som bara möjligt.

???? Entré- och campingbiljett till Dominator under fredag och lördag

???? Tillträde till Coretours egna festivalcamping med allt vad det innebär: för- och efterfester, härligt häng och aktiviteter

???? Du kan hyra tält av Coretours från 1-12 personer

???? Bästa reseledarna som är med under hela resan och inne på festivalen

????‍♀️ Möjligheten att lära känna, umgås med och festa med massor av andra Skandinaver som åker och bor med oss

???? Stort utrymme för att ha med dig bagage ombord på bussen

???? När du bokar din resa med Coretours får du poäng som samlas på ditt konto och som sedan kan användas till rabatt när du kommit upp till en viss summa

???? Stopp för att handla på Bordershop

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *