Coretours GANG camp

Coretours GANG camp

Vill du reservera en yta för dig och dina vänner på Coretours camp som är beläget på en av de bästa platserna på campingen? Reservera då ett område på Coretours camping i samband med din bokning.

Vad innebär Coretours GANG camp?

Coretours reserverar och inhägnar ett område som endast du och dina vänner kan slå upp sitt tält på inne på Coretours camp. Detta inhägnade område kan ni sedan utforma hur ni vill med er campingutrustning som tält, partytält, stolar etc. Ni får 4 kvadratmeter per person som bokar (minimum 4 personer).

Coretours Gang Camp

Hur bokar jag ett område?

Ni behöver vara minst 4 resenärer för att kunna boka Coretours GANG camp. I samband med att du bokar Defqon.1 eller någon annan weekendresa för dig och dina vänner så finns detta som tillval.

Kan jag boka tält via er och få det uppsatt där?

Jajemän, har du bokat ett familjetält så kommer det vara förmonterat och klart när du anländer till ditt reserverade område. Har du bokat ett picknickbord så kommer det även att finnas utplacerat här i samband med er ankomst.

Vad ingår?

  • Reserverad och extra stor yta för ert partygäng
  • Slipp trängseln bland alla andra tält
  • Bo tält-i-tält med dina vänner
  • Inhägnat
  • Skylt med ditt eget namn
  • Bästa platsen på Coretours camp

Toppa ditt gang camp med tält från Coretours

Coretours strävar alltid efter att kunna erbjuda så många olika alternativ som möjligt för att din festivalresa ska bli precis som du önskar. Tälten väljs i samband med beställning. Givetvis får du även ta med ditt eget tält om du önskar det.

Coretours GANG camp

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *