Premium biljett Defqon1 Weekend Festival

Vad innebär Premiumbiljett på Defqon.1?

Defqon.1 har tidigare upplagor endast erbjudit fredags, lördags samt weekendbiljett till festivalen. Men 2018 så introducerade Q-dance en ny biljett typ kallad Premium.

En Premiumbiljett ger lite extra trevliga förmåner. För dig som vill lyxa till din vistelse på Defqon.1 så kan vi starkt rekommendera att uppgradera din biljett. Det är möjligt att köpa Premium för alla tre varianter det vill säga fredag, lördag eller hela helgen.

Vad ingår i uppgraderingen?

  • Premiumdäck @ RED-, BLACK- och BLUE-scenen
  • Premiumtoaletter
  • Premiumbar
  • Utmärkt utsikt under The Gathering, The Opening Ceremony, The Spotlight, POWER HOUR, The Endshow, The Closing Ceremony & The Closing Ritual
  • Gratis locker (låsbart skåp)
  • Snabb entré till festivalområdet
  • Premiumarmband

Varför ska jag skaffa Premium?

Premiumdäck är ett specialbyggt upphöjd däck där man har bästa utsikten över RED, BLACK eller BLUE scenen. Däcket hyser äver 1 – 3 barer beroende på vilken scen du är. Här är köerna betydligt kortare än till standard barerna på dansgolvet vilket gör att du kan fokusera på att dansa och festa ?

Däcket är även trevligt för den som vill falla tillbaka från trängseln. Här är gott om plats samt tak över huvudet så regnar det så kan du stå kvar och njuta utan regnponcho.

Sen får man givetvis ej glömma Premiumtoaletterna. För en annan (undertecknad skribent) som har problem med magen så är det oehört skönt att ha toaletter nära. Toaletterna ligger inom ett räckhåll om 50m och är rena och fräscha samt utan köer.

En locker är behändigt att ha under din festivalvistelse. Här kan du låsa in och förvara dina saker tryggt och säkert. För dig som vill tex ta med en systemkamera men ej släpa runt med den 24/7 så är en locker behändigt.

Vi får inte glömma heller att du får ett tjusigt Premium armband också. Detta armbandet är en artifakt som du sedan får spara till din samling där hemma ;)

Sist men inte minst så vet vi ju alla hur kul det är och köa. Svensken älskar att köa right? Mja, vi gör det tillräckligt hemma så när vi vill unnar oss semester så kan vi slippa det va? Precis som Premium gör att du kommer åt Premiumbarerna med knapp ingen kö så gäller samma vid entrén till festivalen. Här finns en så kallad Fast Lane som är endast för Premiumbesökare.

Är det lätt att få tag i Premium?

Defqon.1 vanliga biljetter säljer slut varje år. Premiumbiljetterna säljer slut ännu fortare då de endast finns i en väldigt begränsad upplaga. Vi som resepartner får också endast köpa in ett väldigt begränsat antal. Därför är det först till kvarn som gäller varje år när resepaketen släpps.

Finns det någon jämförelse mot vanlig entrebiljett?

Jajemän, du kan läsa en artikel på Defqon1.se. Där har de recenserat hur det var att ha premiumbiljett på Defqon.1 2019.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *