Defqon1 Power Hour flagga

Världens största Defqon.1 flagga

Vi på Coretours vill tillammans med er resenärer skapa en gemensam flagga som visar på Sveriges dedikation till Q-dance och de hårdare dansstilarna. Utan Q-dance hade scenen varit betydligt smalare och kanske knappt ej existerat. Vi skulle tillsammans med er trycka upp den största Defqon.1 flaggan någonsin och gå i samlad trupp till RED mainstage och visa vår kärlek och heder för HDM och Q-dance.

Hur ser upplägget ut?

Alla får givetvis vara med vid RED mainstage på Defqon.1 och stå under eller bredvid flaggan. Men för att den ska bli möjligt att producera så behövs det att alla chippar in med en peng. Du är välkommen att swisha vilket belopp du vill. För att uppmuntra till donationer så kommer alla som swishar 200kr och uppåt att få sitt namn eller ett kortare meddelande (20 tecken) som du anger när du swishar inprintat vid kanten på flaggan. Då vet du precis var du ska stå sedan när vi fäller ut flaggan.

Hur kommer designen at se ut?

Tillsammans hjälps vi år i vår Facebook grupp Svenskar till Defqon.1 att komma fram till en design med text som passar bra. Tillsammans hjälps vi åt att komma med förslag i kommentatersfältet till inlägget. Vi försöker sedan att arrangera en omröstning så att det blir demokratiskt.

Coretours hjälpte Svenskar till Tomorrowland att producera en hyllningsflagga till Avicii. Coretours kommer att för Defqon.1 flaggan att bistå med design och produktion så flaggan blir av bra designad och av hög kvalitet. Vi kommer att anlita vår designer från Nederländerna som har tagit fram Avicii flaggans design.

The Avicii flag in the Tomorrowland 2018 crowd

Hur stor kommer flaggan att bli?

Beroende på hur stora donationer som kommer in så har vi olika stegar.

5 x 8m – 9600kr
10 x 16m – 20 100kr
12.5 x 20m – 26 640kr
15 x 24m – 35 000kr

Vart swishar jag?

Coretours SWISH är 123 105 23 80.
Alla donationer är välkomna men de som swishar 200kr eller mer får sitt namn eller ett meddelande inristat (upp till 20 tecken). Givetvis får du donera flera gånger och äver ha flera meddelanden / namn på flaggan. För att göra det enklare för oss rent administrativt donera i omgångar om 200kr :)

Vad händer med eventuellt överskott?

Eventuellt överskott skänks till Min Stora Dag. Organisationen arbetar för att skapa aktiviteter för barn som har allvarliga sjukdomar och diagnoser :)

Defqon1 chile stor flagga

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *