Vad är Tomorrowland?

Vad är Tomorrowland?

En musikfestival som lockar runt 2 miljoner människor världen runt att försöka ta sig till Bryssel. Den enda festivalen som under ett ögonblicks sekund säljer runt 180 000 biljetter. Det är den enda festivalen som kräver en hel flygplatsterminal bara för att rymma sina deltagare. Det är festivalen som sammanför ungefär 180 000 människor från hela världen. Det är Tomorrowland.

Tomorrowland är världens största musikfestival, som sammanför de bästa DJ:arna från ett brett spektrum av elektronisk dansmusik. Detta ger alla chansen att njuta av vilken musiktyp de än gillar – oavsett om de uppskattar EDM, house, techno eller hardstyle. Ett brett utbud av världens bästa DJs, fantastiska scendekorationer, produktion och otroliga överraskningar är några av anledningarna till att biljetterna till Tomorrowland säljer slut på ett par minuter.

Snabba fakta om Tomorrowland

 • Vad är Tomorrowland: Den största EDM-festivalen i världen. Startade år 2005.
 • När är den: Varje sommar. Två olika veckor i juli.
 • Var är den: Boom! Ligger mellan Bryssel och Antwerp.
 • Deltagande: När festivalen startade år 2005 låg besöksantalet på 9000 personer. Sedan dess har besöksantalet ökat för varje år, och numera deltar 180 000 personer.

I år kommer Tomorrowland, med temat ”The Book of Wisdom – the return”, att sträcka sig över två helger för att fira sitt 15-årsjubileum i Belgien. Tredagarsfestivalen kommer att ge dig DJ:s från olika genrer inom elektronisk musik. När vi snackar om att besöka Tomorrowland ligger vårt fokus inte bara på toppmoderna DJ:s, utan också på de bästa dekorationerna man kan föreställa sig – dekorationer i världsklass helt enkelt. Ända sedan starten 2005 har Tomorrowland blivit den mest älskade festivalen på vår jordglob, och det är inget tvivel om varför. Tomorrowland är sannerligen inget som kan beskrivas, utan det måste upplevas!

Med Tomorrowland som världens viktigaste musikfestival, och biljetter som säljs på rekordtid, är inte en resepartner tillräckligt för att rymma alla fans. Därför har Tomorrowland samarbeten med flera resepartners för att göra det så bekvämt som möjligt för fansen att ta sig till festivalen på ett problemfritt sätt, och såklart i tid. En av de officiella resepartnerna är Coretours.

Coretours är en av Tomorrowlands officiella resepartners som förser fansen med entrébiljetter och camping.

De tillgängliga paketen är

Coretours är officiell resepartner till Tomorrowland. De har möjlighet att skapa en helhetsupplevelse, som är utom denna värld, för dig. Allt du behöver göra är att boka dina biljetter med Coretours, kliva på bussen, ha en behaglig/trevlig resa och förfesta med Coretoursfamiljen innan festivalen börjar. Så snart du är färdig med festandet på Tomorrowland kliver du på bussen igen tillsammans med dina minnen, och Coretours kör dig tillbaka till din valda pickup point.

Inför Tomorrowland 2019 erbjuder Coretours även flygresor, vilket innebär att du även kan boka och ta del av deras resepaket med flyg. Deras resepaket med flyg inkluderar Full Madness pass. Paketen du kan välja mellan är Easy tent, Magnificant Green, och Friendship Garden.

Fördelarna att resa med Coretours

 • Entrébiljett: Biljett till entré och campingbiljett till Magnificant Green eller Easy tält.
 • Buss-/flygresa och återresa: Detta innebär att Coretours plockar upp dig och lämnar dig vid din valda pickup point. Du kan välja och bekräfta pickup point bland de givna alternativen. Under resan kommer du högst troligen att hänga med likasinnade människor.
 • 230 volts uttag: Alla bussar är utrustade med 230V uttag vilket gör det möjligt för dig att ladda din telefon, laptop, ficklampa eller vad du än vill ladda.
 • Kärlek och vänskap: Hela reseupplevelsen med Coretours är underbar. Hela gemenskapen generellt/i allmänhet och i synnerhet Coretours-familjen är något speciellt i sig.
 • Låna tält: Det finns två typer av tält som är tillgängliga med Coretours. För de som inte bokar Easy tent paketet så finns det nämligen ett annat alternativ som innebär att du lånar tält av Coretours. Dessa tält kan hämtas när du når Tomorrowland och kan återlämnas när du lämnar festivalen efter att den är över, att låna tälten är gratis.
 • Transport till och från flygplatsen: Att flyga med Coretours inkluderar transfer till och från flygplatsen i Bryssel.

Information om flyg till och från Tomorrowland

När du väl har bokat ditt flyg med Coretours blir din bussresa koordinerad med flyget som har bokats. Kvittot som du får efter orderbekräftelsen är ditt resebevis/resedokument. Kvittot kan laddas ned från Coretours.se.

Hur går flygresan till?

Coretours rekommenderar alla passagerare att vara i god tid vid flygplatsen, inte senare än två timmar innan avgångstid . För att göra det så smidigt/behagligt för våra resenärer som möjligt skickas ett sms ut till samtliga flygresenärer i vilket uppsamlingsplatsen står. Vid uppsamlingsplatsen möts resenärerna av Coretours reseledare. Så snart alla säkerhetskontroller är avklarade tar reseledaren med er för ombordstigning av planet.

Hur tar vi oss till Tomorrowland från flygplatsen?

När ni kommer fram till flygplatsen i Belgien kommer en buss finnas tillgänglig för att transportera er från flygplatsen direkt till Tomorrowland. Till hemresan sker det motsatta – en buss kommer finnas redo utanför Tomorrowlands portar för att ta er direkt till flygplatsen. En reseledare från Coretours kommer att vara tillgänglig för att se till så att inga olägenheter drabbar resenärerna. Därför rekommenderar vi resenärerna att alltid uppehålla sig i närheten av reseledaren ifall något oförutsägbart skulle inträffa och vi behöver nå ut till er med ny information. En viktig sak att komma ihåg är att det är otroligt viktigt att passa de satta hålltiderna. Det kommer inte vara möjligt för hela gruppen att vänta in någon som kommer försent. Därav är punktlighet viktigt och uppskattat.

Hur tar man sig in till Tomorrowland?

Hur du tar dig in till själva Tomorrowland beror på vad du bokade.

 • Magnificent Green: När du väl har kommit fram till Tomorrowland så checkar du in själv och väljer sedan en plats på vanliga campingfältet.
 • Easy Tent: Du checker in vid den speciellt utformade Easy Tent campingen. Här finns tälten färdiguppsatta för dig och din kamrat tillsammans med lämplig campinutrustning.

När alla är klara med att festa dyker nästa fråga upp: Hur tar vi oss hem?

Svaret är att Coretours fixar allt för dig, från det att du bokade ett resepaket tills du kommer hem!

När festivalen är klar kommer det finnas en mötesplats där alla ska samlas. Vilken mötesplats det rör sig om och den exakta tiden kommer att kommuniceras ut till alla resenärer längre fram. Under festivalen kommer mötesplatsens koordinater att sändas ut till er resenärer.

Återigen kommer vi att be er om att vara i tid då det är bekvämast för allas trevnad. När alla har samlats vid mötesplatsen rullar bussen till flygplatsen. Kom ihåg att punktlighet är viktigt, så om du har en bortamatch, glömmer bort tiden och kommer försent så avgår bussen utan dig.

Varför välja Coretours?

Som en av Tomorrowlands officiella partners strävar Coretours efter att erbjuda alla sina resenärer, som har bokat sitt resepaket med Coretours, en behaglig och problemfri resa. Coretours ser till att ordna en minnesvärd resa för alla sina resenärer genom att erbjuda den bästa servicen. Med allt från komfortabla bussar till passande flyg. Bussarna som transporterar resenärerna från Sverige till Tomorrowland är bekväma och utrustade med flera funktioner, såsom eluttag för att alla resenärer ska ha möjlighet att hålla sina elektriska prylar  laddade.

Utöver detta så erbjuder Coretours en kanon upplevelse för alla resenärer som följer med Coretoursfamiljen som du reser tillsammans med på bussen. De är alla entusiastiska till att göra din resa inte bara bekväm, utan också minnesvärd!

Coretours största fokus är att deras resenärer ska vara nöjda. Därav finns all information som kan behövas inför resan (och som efterfrågas av resenärerna) tillgänglig på Coretours officiella hemsida, tillsammans med kontaktinformation. Kontaktinformationen finns där för att uppmuntra de resenärer som redan har eller önskar att boka flygresor med Coretours att kontakta dem för vilka frågor ni än må ha.

Coretours erbjuder olika resepaket beroende på behov och efterfrågan. Olika resepaket kommer med olika fördelar och erbjudanden, och resepaketen är framtagna med utifrån den perfekta resan. Det är just resepaketen som får Coretours att stå ut bland andra researrangörer.

För att summera det hela: även om du är på väg till en av de mest fantastiska, efterlängtade och populära musikfestivalerna för året kan du riskera hela din upplevelse om du inte reser med rätt resebolag. Tro mig, ingen njuter av dåligt uppstyrda resor – det förstör hela upplevelsen. För att vara säker på att du inte är en av dem och för att försäkra dig om att du kommer att ha en fantastisk upplevelse som klår det mesta så finns Coretours för dig.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *