Flexotel

Flexotel

Vill du unna dig i princip det mest exklusiva sättet att bo på en festival? I sådana fall är det en Flexotel stuga du ska boka.

Vilka storlekar finns?

Flexotel stugorna finns oftast i storlekarna 2, 3 samt 4-manna. För dig som känner att du vill ha allt klart när du nått fram till festivalen så är en Flexotel stuga det absoluta valet. Stugorna hyser 2, 3 eller 4 bäddar. Alla sängar är färdigbäddade när du anländer och täcke samt kudde ingår.

Vad ingår?

Förutom att sängkläder och allt redan finns när du anländer så innehåller även Flexotel stugorna handdukar och stolar. Det är alltså bara att springa iväg till duschen omgående ifall du vill snygga till dig. För dig som tycker att det är svårt o packa så får du även lite extra utrymme i din resväska nu när handdukar redan ingår.

Trött på att släpa campingstolar från bussen? Det är numera ett minne blott. I varje Flexotel så finns det även ett par stolor samt bord så ni kan koppla av utan för stugan och utan problem blanda en trevlig drink eller ta en öl.

Flexotelen har även eluttag så har du med dig din mobil, powerbank eller kanske en dator så är det inga problem att ladda. Stugorna hyser 230V uttag så laddningen går snabbt till skillnad från att ladda via USB som kan ta flera timmar innan batteriet är fullt med dagens mobiler.

Hur bokar jag?

Du kan enkelt boka stugorna via oss. När du besöker vår info sida om en specifik resa så kommer Flexotel att finnas som länk eller tillval när arrangören erbjuder detta. Vi har ett nära samarbete med arrangörerna så vi försöker alltid koordinera så stugorna kommer bredvid andra resenärer som bokat stuga och resa med oss.

Vad är priset?

Priserna för Flexotel bestäms av arrangören. Därför kan priserna för en stuga variera stort mellan olika festivaler. Normalt sätt börjar de på ca 11 000 – 13000kr för två personer. Arrangörerna kan ta detta priset då de ändå får alla stugor fullbokade.

Vad är inkluderat?

  • 2, 3 eller 4 bäddar
  • Sängkläder och handdukar
  • Bord och 2 stolar
  • Eluttag 230V
  • Lampa
  • Låsbart
  • Separata duchar och toaletter (Gäller för Defqon.1)
  • Välkomst BBQ på Fredagen (Gäller för Defqon.1)

Pris

  • Priset varierar beroende på vilken storlek samt festival

 

Flexotel

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *