Världen är helt upp och ner. För oss som älskar festivallivet kommer nog sommaren 2020 bli en av de tråkigaste. Alla festivaler i Nederländerna, Tyskland och Belgien är nerstängda över sommaren. Så vad finns för oss att göra i sommar? Vi försöker fundera ut lite tips till er.

(OBS! Dessa tips funkar först om det nu släpps lite mer på social distancing till sommaren så att det är mer okej att umgås. Gör det inte det så har vi helt enkelt inga råd till er.. ???? )

Supporta nationella arrangörer och artister

Det finns fortfarande några evenemang som håller hoppet uppe, och har vi tur så ändrar Sverige sin gräns från 50 personer till 500 personer, vilket gör att det kommer dyka upp fler evenemang som är möjliga att gå på. Owl Festival 31 juli – 1 augusti är en av de event som hoppas på att kunna bli av. Glöm inte heller alla livestreams, nya låtar och händelser som våra alla artister också lägger ut. Det gäller att stötta de vi tycker om. En kommentar eller delning från er gör så mycket för dem.
Radera på Owl Festival

Åk på roadtrips med vänner

Stick ut till sommarstugan, hyr en stuga, packa med tält eller hyr en husvagn. Ta med hela kompisgänget, högtalare och ha några härliga dagar på er egna mini-festival. Glöm inte att göra bra spellistor för färden, viktigt!
Roadtrip

Håll kontakt via våra HDM-grupper

Saknar du ravefolket som du alltid träffar på bussarna och eventen, men som du kanske inte har så mycket kontakt med annars? Vi förstår dig. Använd er av alla våra olika grupper för att hålla kontakt. Dela roliga inlägg, frågor, tankar och låt andra höra av dig. Är det fint väder? Skriv ut i grupperna och kolla om någon är sugen på häng i parken med lite musik, det finns alltid någon som är i samma stad och vill hitta på något.
Friends at Defqon

Hemmafester och grillkvällar

Sätt upp en projektor eller annan storbildsskärm och kör igång bästa aftermovien. Passar perfekt till hemmafesten eller i bakgrunden på grillkvällen. Det enda som fattas sen är högtalare. Att få dit ravers kommer inte vara några problem, vi alla kommer vara rastlösa och längta efter fest.
BBQ

Balkonghäng

Pimpa balkongen med kuddar, täcken, och lampslingor och lös mysigaste balkonghänget med filmkvällar eller bara härligt myshäng. Vi är vana vid att sitta på en buss tätt ihop och kommer sakna detta framåt sommaren.
Happy people on bus

Festivalbilder

Gå igenom de där albumen en gång för alla och rensa alla tusentals bilder du kanske har tagit från festivalerna. Välj ut de bästa och framkalla för att sätta in i en tavla, fotoalbum eller varför inte en egen bok med texter till. Passa på medan du kommer ihåg alla minnen och skriv ner roliga anekdoter eller recensioner i boken. Tro oss, minnena försvinner fortare än man tror och festivaler blandas ihop, så det är kul att ha allt nerskrivet eller på bild.
Decibel

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *