Tomma bussar

När det egentligen borde vara den tiden då vi längtar som allra mest och ser fram emot sommarens alla festivaler så har tillvaron vänds lite upp och ner. Vi alla hoppas fortfarande såklart på det bästa och att vi ska få våra festivaler i sommar. Men till dess får vi hitta på annat för att hålla rave-suget i schack. Här kommer iallafall 7 tips för underhållning i karantän.

1. Gör nya Spotifylistor


Ni har säkert listor som ligger och skräpar ouppdaterade eller listor ni länge velat göra. Dags att göra nya, och nu har du äntligen tid över till det. Ett tips är att göra listor med teman, inte bara efter genre utan efter humör och tillfälle. Bästa lista för roadtrips, förfesten, strandhänget, gymmet eller en lista för kompisarna som behöver lära sig HDM. Vill du se Coretours egna Spotifylistor hittar du dem här.

2. Se gamla set på Youtube

Det är stor skillnad på att vara på plats och att se det på Youtube, både på gott och ont. Självklart är stämningen en helt annan när du står där i publiken tillsammans med dina vänner, men det finns också massor av saker du missar när du inte ser hela vägen fram till scenen. Då kan det vara kul att minnas tillbaka och samtidigt faktiskt få en helhetsbild av vad som hände. Var du på Defqons Power Hour 2019 men såg inte allt som hände på scenen? Den är helt klart värt en titt.

3. Lär dig mixa

Har du varit intresserad av att lära dig grunderna för att mixa någon gång, men aldrig känt att du haft tid? Nu är det dags. Sök information, leta och testa dig fram. De har alla börjat någonstans.Lär dig mixa

4. Beställ grejer i tid

När det sen väl är dags för festivalerna vill vi ju såklart gå all in. Stilla festivalsuget lite genom att beställa hem snyggaste outfitsen eller pyntet för att göra årets bästa festivalcamp. Cheerleaders på Defqon

5. Se livestreams

Överallt kommer det ut nya livestreams. Perfekt att ha igång i bakgrunden och drömma sig bort. Håll koll på dina favoritartisters sociala medier så missar du inte ifall de lägger upp någon.

6. Titta på festivalrelaterade filmer

Nej, de är kanske inte riktigt som våra festivaler, men ändå.

Festival
The Festival
Tonight You’re Mine
Spark: A Burning Man Story
This was Tomorrow
Under the Electric Sky

Sen, självfallet. Thunderdome Never Dies.

Tjejer på Coretors bussresa

7. Följ olika rave-konton

Sociala medier flödar av härliga konton att följa om du längtar lite extra efter festivalerna, vill se härliga bilder eller skratta åt olika memes. Här är några av våra tips från Instagram:

q_dance
defqon1
Ravehumor
love4festivals
_iheartedm_
ketflixandpillsinc (drogrelaterade saker är kul när det kommer till memes, så är det bara)

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *