Supreme Easy Tent outside

Supreme Easy Tent

För en oöverträffad campingupplevelse på DreamVille under Tomorrowland, välj Supreme Easy Tent paketet. Detta paket tar komfort och bekvämlighet till en helt ny nivå, perfekt för dig som vill ha det allra bästa när du och din vän anländer till Tomorrowland.

Supreme Easy Tent kan bokas för 1 eller 2 personer. Precis som med andra paket, om du bokar ensam, blir du sällskapad med en annan gästfri resenär.

Exklusiva fördelar med Supreme Easy Tent

I Supreme Easy Tent paketet väntar dig en upplevelse som kombinerar bekvämlighet med lyx:

 • Ett skräddarsytt Tomorrowland-tält: 260 x 270 cm
 • Två fullt utrustade sängar, vilket innebär en oöverträffad sovkomfort utan behov av luftmadrasser eller sovsäckar. Sängkläder ingår.
 • En nattlampa
 • Lås för ditt tält
 • Strömuttag (220 volt – EU-uttag) i ditt tält
 • Två campingstolar

Denna uppsättning garanterar en mycket bekväm och praktisk campingupplevelse. De verkliga sängarna erbjuder en lyxig vila, vilket skiljer sig markant från traditionella campingalternativ.

Vad är inkluderat?

 • Tillgång till DreamVille – 5 dagar
 • Tillgång till Supreme Easy Tent campingen – 5 dagar
 • Full Madness Pass – Entré till Tomorrowland – 3 dagar
 • Entré till The Gathering – Tomorrowlands förfest på campingen på torsdagen
 • Tillgång till DreamVille marknaden – mataffärer, bakeri, bar med mera
 • Tillgång till toaletter och duschar
 • Två fullt utrustade sängar
 • Låsbart
 • Goodie bag

För mer information om Tomorrowland priser och boenden, besök vår sida.

Bokning

Boka ditt Supreme Easy Tent-paket med oss här 🥳

Läs mer och boka Supreme Easy Tent för Tomorrowland 2024 >>>

 

Supreme Easy Tent

Riktiga sängar och sängkläder.

Supreme Easy Tent outside

Utanför Supreme Easy Tent.

Spectacular Easy Tent

Spectacular Easy Tent

Vill du uppleva DreamVille på Tomorrowland med ännu mer komfort och bekvämlighet? Då är Spectacular Easy Tent paketet perfekt för dig. I detta lyxigare paket är allt förberett för en ännu mer behaglig vistelse när du och din vän anländer till Tomorrowland. Här ingår bland annat 230V ström framdraget till ditt tält. Trägolv under tältet så det ej blir lika fuktigt som tält på gräs samt två Tomorrowland campingstolar.

Du kan boka Spectacular Easy Tent för 1 eller 2 personer. Precis som med Easy Tent, om du bokar ensam, matchas du med en annan trevlig resenär.

Vad är fördelarna med Spectacular Easy Tent?

Spectacular Easy Tent erbjuder alla fördelar från Easy Tent, plus några exklusiva tillägg:

 • Ett limited edition tält Tomorrowland-tält på trägolv: 265 x 265 x 205 cm
 • Dubbel luftmadrass
 • En sovsäck per person
 • En nattlampa
 • En spegel
 • Lås för ditt tält
 • Strömuttag (220 volt – EU-uttag) i ditt tält
 • Två DreamVille-stolar
 • Ett låsbart skåp (24x28x50cm) nära Easy Tent Front Desk
 • Goodie bag

Dessa tillägg ger en ännu mer bekväm och praktisk campingupplevelse. Du kommer att ha allt du behöver för att njuta av din vistelse med stil och komfort.

Vad är inkluderat?

 • Tillgång till DreamVille – 5 dagar
 • Tillgång till Spectacular Easy Tent campingen – 5 dagar
 • Full Madness Pass – Entré till Tomorrowland – 3 dagar
 • Entré till The Gathering – Tomorrowlands förfest på campingen på torsdagen
 • Tillgång till DreamVille marknaden – mataffärer, bakeri, bar med mera
 • Tillgång till toaletter och duschar
 • Ett limited edition Tomorrowland tält med trägolv

Du kan läsa mer om Tomorrowland priser och boenden på vår andra sida.

Bokning

Boka ditt Spectacular Easy Tent-paket med oss här 🥳

Läs mer och boka Spectacular Easy Tent för Tomorrowland 2024 >>>

 

Spectacular Easy Tent

RaveRest-tält

Möt vårt nya tillskott bland tält – RaveRest 5-mannatält! Detta rymliga och uppblåsbara glampingtält är perfekt när ni önskar en campingupplevelse utöver det vanliga✨.

Uppgradera den traditionella campingupplevelsen med detta unika tält och gör campingvistelsen lite mer elegant och bekväm. Glampingtältet har hög vattentäthet och monteras smidigt upp med en inbyggd, elektrisk blåsmaskin. Ni slipper alltså vakna i vattenpölar. 

Tältet har 4 öppningar på spetsen för ventilation och nät framför de två dörrarna för att ge insyn och ventilation. Takhöjden på 2,5 m gör det behagligt att vara inne i det stora tältet. 

Se fram emot att njuta lite extra av festivalen, bjud in vänner på förfest, koppla av och sov gott i det uppblåsbara glampingtältet. Kort och gott, detta unika glampingtält är perfekt för säkra den ultimata festivalupplevelsen! 😍🙌🏻

RaveRest-tält

Sovpaket

GULDKANT PÅ FESTIVALUPPLEVELSEN MED CORETOURS SOVPAKET

Tänk dig en smidigare start på festivalen. Istället för att släpa på tunga liggunderlag och sovsäckar – vad sägs om att allt redan finns på plats när du kommer fram?

Det är här Coretours sovpaket kommer in i bilden.

Lite enklare, lite skönare

Med vårt sovpaket får du både en luftmadrass och en sovsäck direkt i ditt tält, redan klart och fint när du anländer. Inget krångel med att pumpa, inget bök med att rulla ut sovsäcken. Bara att krypa ner och njuta.

Detaljerna om sovpaketet

 • En luftmadrass och en sovsäck direkt i ditt tält.
 • Inget behov av att bära med dig extra packning.
 • Allt är redan på plats när du anländer till festivalen.

Och när festivalen är över? Bara att lämna tillbaka allt till oss. Vi sköter städningen och förvaringen tills nästa gång.

Så här bokar du

När du valt ditt tält i bokningsprocessen kan du enkelt lägga till sovpaketet som ett extra tillval.

Notera att sovpaketet endast är tillgängligt för de som bokar sitt tält genom Coretours – en extra detalj för att göra ditt festivaläventyr aningen bekymmersfritt.

Gör ditt festivalande lite mer bekymmersfritt och lite skönare med vårt sovpaket. Vi ser fram emot att göra din upplevelse så smidig som möjligt. Boka ditt sovpaket idag och fokusera på musiken, vännerna och festen – vi fixar sovplatsen!

Släpp allt du har i händerna och gör dig redo för årets Thunderdome.  Missa inte chansen att uppleva detta anrika event, rolig bussresa och härligt sällskap. Köp dina biljetter nu och säkra din plats på eventet som alla hardcore-fans pratar om – det kommer bli legendariskt!

Läs mer om eventet och säkra dina biljetter här!

 

Qlimax 2023

Line-up är nu släppt. Vad tycker ni? Kommentera nedan 🤗

Qlimax 2023 lineup

Kort historia om Qdance fb

Q-dance är en av de mest kända evenemangsarrangörerna inom hardstyle-scenen, som har sitt ursprung i Nederländerna. Företaget grundades år 2000 och har sedan dess vuxit och blivit världens största arrangör av hardstyle evenemang. I mer än 20 år har alltså Q-dance förgyllt oss med fantaiska evenmang och festivaler ❤️

Det allra första Q-dance-evenemanget hölls år 2000 och fokuserade på subgenren hardstyle. Genren, som kombinerar elektroniska beats med hårda basgångar, hade just börjat bli populär i Nederländerna och Q-dance såg möjligheten att skapa en plattform för denna musikstil. Evenemanget blev en stor framgång och Q-dance beslutade sig för att fortsätta arrangera liknande event.

År 2002 lanserade Q-dance sin första stora festival, “Qlimax”, som idag är en av de mest välrenommerade hardstyle-festivalerna i världen. Festivalen har sedan dess vuxit och utvecklats till en enorm produktion med fantastiska ljuseffekter, pyroteknik och artister från hela världen.

Under de senaste åren har Q-dance också utvecklat andra event och koncept, som “Defqon.1” och “Q-base”, och har nu en stark närvaro i hela Europa, med evenemang i länder som Tyskland, Belgien och gästspelar även i flera andra länder med “Q-dance Take over” som är ett koncept där de tar över en scen en dag på en festival.

Q-dance har också blivit känt för sin engagemang i hardstyle-scenen, som de ser som en viktig del av musik- och kulturhistorien i Nederländerna. Företaget samarbetar ofta med artister, skivbolag och andra organisationer för att stödja utvecklingen av genren och säkerställa dess framtid.

Idag är Q-dance ett av de ledande företagen inom dansmusik- och evenemangsbranschen och har en stor och lojal fanbase över hela världen. Företagets framgång och engagemang har bidragit till att göra hardstyle till en av de mest uppskattade och växande musikgenrerna.

När hörde du talas om Q-dance första gången? 🤗

Resenärer på Coretours Camp

Som ni vet sen tidigare så har Defqon.1 erbjudit en uppgradering till 4-dagarsfestival.

Då det är ett visst antal på varje tidigare buss som har uppgraderat till 4-dagars så har det krävts att vi har fått göra uppdelningar samt ihopslagningar av bussar.

Ditt tidigare buss ID (som du har på ditt orderkvitto etc) är alltså EJ giltligt längre. Den buss du ska gå på och följa vad gäller info och upphämtningstider kommer att skickas ut i ett SMS till det mobilnummer som den som lagt ordern registrerat på just din biljett.

Du kan se alla våra nya bussar och dess ID, upphämtningsplatser och tider på följande länk.

Defqon1 2022

Den 13 Mars är deadline för uppgraderingen av sin biljett till 4-dagars.

Uppgraderingen innebär att Defqon.1 kommer att arrangeras från Torsdag till Söndag. Detta kommer leda till en förändring för bussuppdelningen och de teman vi har som publicerades inför bilejttsläppet i början av 2020. Då inte alla kommer att uppgradera så kommer det bli en del bussar som kör ner för 4-dagars upplevelsen medans några bussar kör ner för 3-dagars upplevelsen.

Då det är blandad kompott på varje buss som uppgraderar så kommer det bli ett nytt bussnummer och en ny gästlista för varje buss. För er som bokat 4-dagars så kommer våra körtider att skilja sig åt då vi behöver köra ca en dag tidigare än de nuvarande publicerade uppgifterna (de publicerade uppgifterna i dagsläget gäller för 3-dagars). Planering av antalet bussar, rutter och vad man flyttas ske kommer att ske först efter att försäljningen av 4-dagars uppgraderingen stoppas den 13 Mars.

Så precis som mycket annat de senaste två åren så kommer årets upplaga med bli lite rörigare än tidigare då vi erbjuder både 3-dagars och 4-dagars. Men för oss kände vi att det var viktigast att kunna erbjuda våra resenärer ett val och inte begränsa eller tvinga folka att uppgradera 😊

För er som bokat tältpaket via oss kommer ingen prisskillnad att utgå för den extra dag som det blir för er som uppgraderat.

Inte uppgraderat än?

Då är det hög tid! Besök följande länk och gör din uppgradering omgående 😊