Dominator Festival 2019

Dominator Festival 2019 – Rally of Retribution trailer

Art of Dance och Q-dance har nu släppt sin trailer för Dominator Festival 2019 – Rally of Retribution. Du kan se på trailern nedan.

Låten som spelar i trailern är Angerfist – Full Gentle Racket (Angerfist Refix).

Coretours är officiell partner och tillhandahåller entrébiljett och resa till Dominator Festival.

Camping tält 2-manna

Coretours 2-mannatält

Vill du ha ett riktigt bra boende men ej lämna Coretours oslagbara camping?

I sådana fall ska du välja Coretours 2-mannatält. Våra 2-mannatält är vädertåliga och har hög vattenresistens.

Hur vattentätt är tältet?

Vårt familjetält har en vattenresistans på 3000mm vilket alltså klarar ett riktigt skitväder.

Hur är det med utrymmet?

Tältet är lagom för ett sällskap på 4 personer. Som alltid när det gäller tält så kan ni säkerligen vara 1-2 personer till om ni gillar att kramas och mysa eller stapla varandra på hög 😄

Dimensionerna på tältet är 490×290×170/145cm.

Hur lång tid tar det att resa tältet?

Tältet tar inte mycket längre tid att resa än tiden du klarar av att ha sex. Det vill säga ca endast 3 minuter om du och tre vänner hjälper till. Tältet har fyra luftkanaler som var och en pumpas upp på mindre än en minut. Om du är intresserad av att vi transporterar det och reser tältet så är givetvis detta möjligt.

Är det mycket att släpa?

Tältet klaras är inga konstigheter att bära för en rejäl kvinna eller man.

Vill du vara ännu mer bekväm så kan vi bära in tältet samt resa tältet så allt är klart när du når fram – enklare blir det ej. Välj detta tillvalet i samband med din bokning.

Vad är nackdelarna med ett 2-mannatält?

Nackdelarna är att du ej kommer bli lika skitig och svettig som ifall ni tar med er ett eget tält. Tälten använder endast luftkanaler vilket gör att det väger relativt lite och är därmed lätt att transportera.

Hur bokar jag detta trevliga tält?

I samband med att du bokar valfri resa under menyraden resor så kommer det finnas ett tillval i bokningen som heter 4-mannatält. Välj bara detta så läggs den extra kostnaden till i din bokning.

Vi förbehåller oss rätten att ändra utformningen och designen på tältet. Bilden är endast ett exempel på ett liknande tält.

Defqon1 Power Hour flagga

Det här innehållet är lösenordsskyddat. Vänligen ange ditt lösenord nedan för att visa innehåll:

Vad är tokens?

Vad är tokens?

Många ställer sig frågan ”Vad är tokens?” när någon van rejvare nämner det. Tokens är en form av plastmynt valuta som används på festivaler utomlands. Populärast är det i Nederländerna, Tyskland och Belgien.

På senare år har även svenska evenemang som Hardbeach och Owl Festival använt denna form av valuta.

Vad är fördelarna med tokens?

Betalmynten har ett flertal fördelar. Nedan listar vi några av dem.

 • Snabbare köer vid barer och mat då besökarna ej behöver stå och krångla med kort eller mynt som gör att själva köp processen förlängs.
 • Det är smidigt att att ha med sig istället för plånboken.
 • Det minmerar stölder och svinn av kontanter bland personal.

Hur köper jag tokens på en festival?

Varje festival har antingen ett servicebås där kassapersonal sitter och säljer tokens eller en helautomatiserad maskin. Du kan välja att betala med kort eller kontant på de flesta festivaler utomlands. På hemmaplan så är det oftast endast med kort som det går att köpa tokens.

Det brukar finnas en minimumgräns på 4 tokens. Minimigränsen finns för annars hade det blivit ett jäkla spring mellan varje drink ifall man bara köpt en token.

Kan jag lösa in tokensen efter festivalen?

Ifall du ej handlar upp dina tokens innan festivalensslut så är dessa förbrukade. Plastmynten går alltså ej att använda på andra festivaler eller nästa upplaga av den festival du besöker.

Vad kostar en token?

Priserna förändras givetvis varje år. Beroende på vilken festival det är samt vad valutakursen är så påverkar det givetvis hur dyrt varje mynt blir för dig. Normalt sätt kan du räkna med att 1 token motsvarar 28 – 35kr.

En öl brukar kosta en token medans en grogg brukar kosta fyra tokens. Mat börjar på 1,5 token och fortsätter upp till 10 tokens om du tex väljer att äta på Defqon.1 egna restaurang på campingområdet ;)

I med att det är festival så är det alltså festivalpriser som gäller. Vilket innebär att det kostar märkbart mer än ifall du hade besökt din lokala butik. I vår artikel om hur mycket Defqon.1 kostar går vi igenom en rimlig budget som du bör ha.

Vad kan mynten användas till?

Mynten kan oftast användas till följande på en festival:

 • Merchandise
 • Dryck
 • Mat
 • CD skivor

Hur använder jag dem?

Det är inte svårare än så att du meddelar personal i baren eller matståndet om vad du vill beställa. Därefter överräcker du antal tokens som priset uppgår till. Därefter får du snabbt och enkelt drycken eller maten överlämnad till dig.

Festival Tokens Defqon1

Sista infon inför Masters of Hardcore 2019

Sista infon inför Masters of Hardcore Vault of Violence 2019

På lördag smäller det för alla hardcore-heads och det är dags för Masters of Hardcore Vault of Violence 2019!

Tänkte skriva ner lite information här inför resan samt skriva ner lite saker ni kan tänka på / ta med er!
________________

Bussen kommer att stå på denna plats i Göteborg innan avgång: https://goo.gl/maps/kfpkCme3AsT2

Se alla upphämtningsplatser >>>

Om det är så att platsen är avspärrad på grund av ombyggnad så kommer den nya platsen skrivas ut på Facebook och skickas som SMS ⚠⚠⚠

Avgångstider

➖Göteborg 01:00
➖Kungsbacka 01:30
➖Halmstad 02:45
➖Helsingborg 04:00
➖Malmö 05:00
➖Köpenhamn 05:30
➖Köge 06:00

Vi kommer att skriva i evenemanget (Masters Of Hardcore 2019 | Coretours) om dessa tider ändras.

Reseledaren under bussresan kommer vara Benjamin Laurin. Har ni några frågor angående bussresan så skriv då till oss på Coretours eller han privat.

På hemresan så går bussen kl 8:00 (1h efter att eventet är över)

Bussen kommer vara låst under hela eventet så det går inte att komma åt något om du glömt det.
Biljetterna kommer ni få utdelade när vi börjar närma oss Nederländerna.

Masters Of Hardcore kommer att hållas på samma natt som man ändrar sommartiden och detta gör att när klockan ska slå 02:00 så blir den till 03:00 istället. Detta kan vara väldigt jobbigt att hålla koll på men Appen ”Woov” rekommenderar vi att ladda ner för att se vem som spelar var i nuvarande tid.

Packlista

✅ Pass / Internationellt ID-kort

De viktigaste är att du har med dig någon av följande om du vill komma till Holland eller vill komma tillbaka till Sverige. Vi kommer åka igenom tullen både dit och på väg hem så kolla alltid en extra gång ifall pass är med!

✅Grenuttag

För att garanterat få ström i mobilen så ta med en grendosa så att du kan få ström fram till din plats.

✅ Tandborste, tandkräm & deo

Hygienen är alltid viktig när man ska åka iväg långt hemifrån och slarva inte med hygienen då! Vi kommer stanna på mackar där man kan få tag på vatten och speglar så det finns inga ursäkter att inte tvätta sig och borsta tänderna! 😉 Deo rekommenderar vi alltid också så att ni luktar riktigt gott och fräscht. Kom ihåg att inte spruta massa parfym inuti bussen då allergi kan uppkomma! 😘

✅ Snygga Rave-kläder

Eftersom att Masters of hardcore håller på från 22:00 -08:00 så gäller det att klä på sig snyggt och bekvämt. Det brukar bli varmt där inne så tänk på att inte bygga massa lager 😉 Det kan dock vara bra att ta med sig en jacka från bussen. Vi kommer vara framme lite tidigare än när Master öppnar dörrarna och det är inte det varmaste ute just nu.

✅ Extra mat

Vi kommer göra matstopp på nervägen och hemvägen. Om man brukar bli lite extra hungrig på vägen + om man ska dricka är det alltid gott att ta med sig lite mat eller en snack hemifrån!
⚠ OBS!!!! Totalt nötförbud på bussen! ⚠

✅ Högtalare

Vi reseledare kommer ta med oss högtalare. Men känner du att du har världens ljudsystem så tveka inte att ta med det eller att skriva till oss här på Coretours!

✅ Dricka

Vi kommer göra stopp i Tyskland för att köpa alkohol men om man vill vara med och festa från start gäller det att ta med sig egen dricka eller bli vän med många bussen! 😉

✅ Ett riktigt gott humör!

Det viktigaste är att ta med ett gott humör och respektera alla på bussen. Vi åker till Masters of hardcore av samma anledning allihopa så kom ihåg att lev i nuet och lev livet!

Vi ses på bussen! 🙌🏻🚌🚌🚌
/ Benjamin, Reseledare Coretours

 

Hur mycket kostar Defqon1

Hur mycket kostar Defqon.1?

En festivalvistelse kan som vi alla vet bli väldigt kostsam. När man väl är inne i partymode så är det lätt att pengarna spenderas till höger vänster. Med så kallade tokens som används som valuta på flertalet festivaler i Nederländerna, Tyskland och Belgien så är det lätt att man förbrukar ännu mer.

Vad koster entrébiljetten?

Först av allt får vi börja med kostnaden av entrébiljetterna. Utan en entrébiljett så kommer du givetvis ej in på festivalen. För Defqon.1 Weekend Festival 2019 så ser prisbilden ut enligt följande.

 • Weekendbiljett 1800SEK (1300DKK)
 • Lördagsbiljett 980SEK (700DKK)
 • Söndagsbiljett 830SEK (600DKK)

Datum för valutaberäkning: 15 Mars 2019.

Vad kostar dryckerna?

Vi svenskar är ju redan vana vid höga alkoholpriser så priserna på Defqon.1 är ingen större chock. Det är ju festivalpriser som gäller så det är ju inget nytt det heller. Givetvis är det ej lika billigt på en festival som på Systembolaget eller i annan affär. Kostnaderna för att driva en sådan här stor festival under några dagar är helt enorma gentemot en butik.

 • Öl 250ml – 30kr
 • Grogg – 120kr
 • Läsk – 30kr
 • Vatten – 0 till 45kr
 • Vin – 75kr

Vad kostar maten?

Matpriserna varierar precis som dryckerna enormt. Det billigaste du kan inhandla är pommes med majonäs medans det dyraste är Defqon.1 restaurangen där det kan bli 4-siffrigt. Maten kostar mellan 45kr och 140kr beroende på ifall du nöjer dig med pommes eller thaimat / kebab.

Vad kostar merchandise?

Det finns väldigt snygg merchandise att köpa på Defqon.1 och i vår webbutik. Merchandise brukar börja på runt 249kr och uppåt när det gäller klädesplagg. På Defqon.1 finns det förutom tröjor även kepsar, smycken och en massa annan merchandise.

Merchandisen brukar sälja slut väldigt fort via hemsidan och på festivalen. Så är det något speciellt plagg du gillar så se till att lägga beslag på det fort.

Vad är det minsta man kommer att spendera?

Du kan spendera allt från några kronor till flera tusen. Undertecknat har klarat sig på ca 500kr på Defqon.1 för några år sedan. Det ska dock tilläggas att då lever man extremt hårt. Året jag spenderade ca 500kr så hade jag med mig mat och dryck in (nutella ftw) samt att jag ej drack något från barerna. Så visst går det att leva på existensminimum även på Defqon.1 men det är ingen höjdare.

Okej, men om jag vill leva lite?

Du åker ju trots allt på Defqon.1 som en party/semesterresa. Det kan ju vara väldigt trevligt att unna sig lite när man väl är på resa samt att ej leka bank i huvudet hela tiden. Numera så spenderar jag nog 1500 – 3000kr för en weekend. I det är det inräknat att jag ej tar med mig någon mat numera samt köper väldigt mycket dricka från barerna. Jag har alltså ej medtagit någon alkohol eller annan dryck in till campingen.

3000kr? Lamt ju. Vad är rekordet någon spenderat? Jag vill slå det.

Under mina år som rejvare (2010 – idag) så känner jag till två riktiga kungar. Arshdeep som spenderade 11 000NOK på enbart Flugel samt Fredrik som spenderade 12 – 13 000kr på Defqon.1 2014.

Intervju med Arshdeep

Arshdeep intervju Defqon1

Vad har du spenderat som mest på en festival?

Decibel 2014 spenderade jag 11 000 norska kronor på Flugel.

Hur komer det sig att du valde att spendera 11 000NOK på Flugel?

Var ung o dum men fy fan va goa tider det var.

Intervju med Oliver

Hur mycket spenderade du på Defqon.1?

Spenderade 1300kr på tokens förra året, borde ha spenderat lite mer då jag drack för lite (alkoholfritt och vätska överlag), men kände inte att jag snålade med den budgeten. Brukar räkna 50-70€ per dag i bara mat och dryck och har fungerat bra än så länge 🙂

Merch kan vara värt att budgetera mint 100€ för.

Intervju med Mikael

Hur mycket spenderade du på ditt senaste Defqon.1?

Har testat ifrån 2500 kr till 4000 kr (merch å allt inräknat). Iår blir det nog 5000 kr med ner. Väldigt skönt å inte behöva gå å räkna hur mycket man kan spendera.

Men skulle nog säga att 3500 är en bra budget om man kan hålla lite koll på stålarna och ändå leva bra där nere 🙂

Flyg till Tomorrowland

Information om flygresan till Tomorrowland 2019

Först av allt är vi på Coretours extremt glada att du har valt att du bokat flyg till Tomorrowland med oss på Coretours 😊

Vad händer nu när jag bokat och fått orderbekräftelse från er?

Nu när alla våra resepaket är slutsålda så kommer vi att sätta oss ner och koordinera ihop våra flyg tillsammans med bussresorna som vi erbjuder. Kvittot bifogat som PDF i den orderbekräftelse är din resehandling med oss. Om du ej hittar något mail i din inkorg eller skräppost mapp så kan du alltid ladda ner ditt orderkvitto på Coretours.se med undantag ifall du handlat mot faktura via iZettle med oss. Har du betalt via iZettle så är fakturan du fått av oss ditt kvitto och orderbevis, detta kvitto går ej att ladda ner från Coretours.se.

När går flygen?

Våra flyg till Tomorrowland utgår från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta eller en kombination av båda.

Utresa

Vecka 1

07:25
SAS
Stockholm Arlanda (ARN)
18 Juli

Vecka 2

07:25
SAS
Stockholm Arlanda (ARN)
25 Juli

Hemresa

Vecka 1

10:20
SAS
Brussel
22 Juli

Vecka 2

10:20
SAS
Brussel
29 Juli

Hur lång tid tar flygresan?

Ca 2 -3h.

Hur går flygresan till?

Alla resenärer rekommenderas anlända senast 2h innan flygets avgångstid till flygplatsen.

Vi kommer att skicka ut ett SMS men en plats på flygplatsen där vi alla samlas och våra reseledare tar emot er samt hjälper er med biljetter och frågor.

Vi går därefter i samlad trupp igenom säkerhetskontrollen och sedan vidare till påstigningen av flyget till Tomorrowland.

När vi landat så samlar reseledarna ihop alla vid gaten efter att gått av planet.

Vi går därefter i samlad trupp till bagagerummet.

Hur kommer vi från flygplatsen till Tomorrowland?

En dedikerad buss kommer och hämtar upp er i nära anslutning till flygplatsen och kör er sedan till Tomorrowland. Samma gäller för hemresan.

Det är ditt ansvar att hålla dig nära reseledaren under hela resan. Reseledaren leder vägen till bussen. Vi har många hålltider vi måste passa så vi kan ej vänta på någon som blir försenad pga det finns en rolig godismaskin på flygplatsen eller att du däckar på flygplatsen 😉

Hur gör vi när vi kommit fram till Tomorrowland?

När vi väl är framme vid entrén till Tomorrowland så är det incheckning som gäller.

Magnificent Green

För dig som bokat Magnificent Green så är det bara en incheckning därefter följer du själv anvisningarna från personalen om var ni kan slå upp ert tält på DreamVille campingen.

Easy Tent

För dig som bokat Easy Tent så är det en eller två incheckningar (beroende på var Tomorrowland släpper in oss och bussen) först en till vanliga DreamVille campingen därefter/eller vandrar vi till Easy Tent incheckningen.

Reseledarna har Easy Tent paket så har du bokat Easy Tent så är det rekommenderat att du följer dem.

Hur gör vi vid hemresan?

I samband med hemresan så kommer vi ha en särskild samlingspunkt på Tomorrowland. Denna samlingspunkt kommer att skickas ut som en Google maps koordinat under festivalen samt i förväg tillsammans med en tid.

Det är extremt viktigt att du är där i tid. För precis som tidigare så har vi hålltider vi måste passa med buss och flyg och kan därför ej vänta på någon.

Vi går sedan från samlingspunkten till bussen och åker mot flygplatsen.

När får jag Tomorrowland Treasure Chesten?

Som vår planering är när detta skrivs så kommer du att mottaga din Treasure Chest på flygplatsen från reseledaren. Vi kommer ej att skicka hem dem i förväg.

Fler frågor?

Läs alltid vår FAQ först. Ifall du ej hittar ditt svar kontakta oss då via messenger eller på mail 😃

Coretours 4 mannatalt

Coretours 4-mannatält

Vill du ha ett riktigt bra boende men ej lämna Coretours oslagbara camping?

I sådana fall ska du välja Coretours 4-mannatält. Våra 4-mannatält är stabila och har hög vattenresistens.

Hur vattentätt är tältet?

Vårt familjetält har en vattenresistans på 3000mm vilket alltså klarar ett riktigt skitväder.

Hur är det med utrymmet?

Tältet är lagom för ett sällskap på 4 personer. Som alltid när det gäller tält så kan ni säkerligen vara 1-2 personer till om ni gillar att kramas och mysa eller stapla varandra på hög 😄

Dimensionerna på tältet är 490×290×170/145cm.

Hur lång tid tar det att resa tältet?

Tältet tar inte mycket längre tid att resa än tiden du klarar av att ha sex. Det vill säga ca endast 3 minuter om du och tre vänner hjälper till. Tältet har fyra luftkanaler som var och en pumpas upp på mindre än en minut. Om du är intresserad av att vi transporterar det och reser tältet så är givetvis detta möjligt.

Är det mycket att släpa?

Tältet klaras är inga konstigheter att bära för en rejäl kvinna eller man.

Vill du vara ännu mer bekväm så kan vi bära in tältet samt resa tältet så allt är klart när du når fram – enklare blir det ej. Välj detta tillvalet i samband med din bokning.

Vad är nackdelarna med ett 4-mannatält?

Nackdelarna är att du ej kommer bli lika skitig och svettig som ifall ni tar med er ett eget tält. Tälten använder endast luftkanaler vilket gör att det väger relativt lite och är därmed lätt att transportera.

Hur bokar jag detta trevliga tält?

I samband med att du bokar valfri resa under menyraden resor så kommer det finnas ett tillval i bokningen som heter 4-mannatält. Välj bara detta så läggs den extra kostnaden till i din bokning.

Vi förbehåller oss rätten att ändra utformningen och designen på tältet. Bilden är endast ett exempel på ett liknande tält.

Coretours GANG camp

Coretours GANG camp

Vill du reservera en yta för dig och dina vänner på Coretours camp som är beläget på en av de bästa platserna på campingen? Reservera då ett område på Coretours camping i samband med din bokning.

Vad innebär Coretours GANG camp?

Coretours reserverar och inhägnar ett område som endast du och dina vänner kan slå upp sitt tält på inne på Coretours camp. Detta inhägnade område kan ni sedan utforma hur ni vill med er campingutrustning som tält, partytält, stolar etc. Ni får 4 kvadratmeter per person som bokar (minimum 4 personer).

Hur bokar jag ett område?

Ni behöver vara minst 4 resenärer för att kunna boka Coretours GANG camp. I samband med att du bokar Defqon.1 eller någon annan weekendresa för dig och dina vänner så finns detta som tillval.

Kan jag boka tält via er och få det uppsatt där?

Jajemän, har du bokat ett familjetält så kommer det vara förmonterat och klart när du anländer till ditt reserverade område. Har du bokat ett picknickbord så kommer det även att finnas utplacerat här i samband med er ankomst.

Vad kostar Coretours GANG camp?

Kostnaden för Coretours GANG camp är 295 – 395kr per person. Minimum antal för att boka är 4 personer.

Vad ingår?

 • Reserverad yta för endast ert partygäng (4kvm per person)
 • Inhägnat
 • Skylt (skicka din design eller namn i A4 format)
 • Nära festivalentrén
 • Partytält

Erbjuder ni andra faciliteter?

Coretours strävar alltid efter att kunna erbjuda så många olika alternativ som möjligt för att din festivalresa ska bli precis som du önskar.

Coretours GANG camp

Picknickbord

Picknickbord

Vill du förhöja din festivalupplevelse så kan du på utvalda festivaler boka ett eller flera picknickbord till ditt reserverade campingområde. Bordet kommer då att finnas tillgängligt på din reserverade gräsyta när du anländer 😃

Hur bokar jag ett picknickbord?

I samband med att du bokar ditt resepaket så kan du välja ett eller flera bord som tillval.

Vad kostar ett picknickbord?

Priserna varierar från festival till festival men som prisexempel för Defqon.1 2019 så är det 1195kr per bord.

Erbjuder ni andra faciliteter?

Coretours strävar alltid efter att kunna erbjuda så många olika alternativ som möjligt för att din festivalresa ska bli precis som du önskar.