Friends at Defqon

Har du också en kompis som du vet skulle älska festivallivet, men som är lite trögstartad att få iväg? Vi har samlat ihop åtta av våra bästa tips för att få med kompisen som aldrig varit på HDM-festival innan. Tro oss, dessa tips är väl testade och funkar otroligt bra. Skulle de av någon konstig anledning inte funka på din vän så råder vi dig att söka nya vänner. Förslagsvis på bussresorna.
Iallafall, här är våra åtta tips för att få med en nybörjare på festival: 

 

Visa aftermovies och endshows


Minst en gång under varje fest så behöver du sätta igång en aftermovie eller endshow så att de “tvingas” titta. Några av våra personliga favoriter (som lockat otaliga resenärer under åren) är bland annat Defqon.1 Power Hour och Defqon.1 Endshow. Bara slå på och låt gå i bakgrunden på förfesten, helt ultimat.
Defqon1 Endshow 2020



Låt dem höra HDM hela tiden


Varje gång de åker i din bil (eller någon annans för den delen) ska du se till att ta kontroll över musiken som spelas. Välj låtar med omsorg, vi kanske inte ska skrämma iväg stackarna med uptempo direkt (de lär sig det med tiden) utan välj musik efter publiken och stämningen. Kör annars igång Hardstyle top 25 så vet du att det är låtar som funkar för de flesta.
Friends at Intents


Tagga kompisen i inlägg


Tagga kompisen lite oskyldigt i olika Facebookinlägg från festivalerna du vill ta med den på, så att den omöjligt kan missa din poäng. Härliga bilder, videoklipp och inlägg med beskrivningar om hur underbart det är att gå på festival.
Swedish guy at Defqon



Bjud in din vän på Facebook


Bjud in kompisen till Coretours olika grupper, vi har gjort en för nästan varje event vi åker på. Då kommer ni få uppdateringar om eventen kontinuerligt och även ha möjlighet att se inlägg från andra som är taggade på samma resa som ni. Kika till exempel på grupperna Svenskar till Defqon eller Svenskar till Intents.
Happy girls on their way to Intents


Posta dina egna bilder


Lägg upp dina egna bilder och videos från alla event (ja, det sägs att enligt Jantelagen är det okej att skryta om semestrar och upplevelser) och låt dina ännu inte lika frälsta vänner få inse vad de gått miste om och kanske lär sig tänka om till sommaren.
Group pic Intents


Berätta för kompisen hur smidigt det är


Kanske kompisen tvekar för att den tycker att det är krångligt med bokning, åka långt och lösa allt? Berätta då att ni kan boka med Coretours och ha allt löst på en gång (du kan till och med ställa upp för kompisen och göra bokningen – fler ihopsamlade poäng till dig på ditt Coretourskonto) Då har ni resan tur och retur klar, ni behöver inte sitta i lång kö på officiella hemsidan utan har biljetterna direkt från tex Q-dance eller Intents via Coretours och ni har bästa förfesten redo. Vill den ha det ännu lite bekvämare kan ni ju lyxa till det med att boka uppställt tält som är redo när ni kommer, eller dra ihop ett större gäng och boka vårt familjetält, eller varför inte en stuga?
Defqon 1

 

Förklara att det kan bara upplevas


Kompisen måste helt enkelt följa med på ett event för att förstå. Sätt ett ultimatum, OM den följer med på en festival i sommar så kommer du aldrig mer tjata på den. Du kommer aldrig någonsin mer ens behöva tjata på den för den kommer vilja följa med på allt sen ändå, men det vet den ju inte ännu.


Ge bort en biljett i present

 

Ibland är det pengarna som hindrar kompisen för att ta sig iväg. Det kan kanske kännas som en stor summa att lägga på något som den ännu inte vet om den kommer tycka om. Då kan det vara ett perfekt tiĺlfälle att vid nästa födelsedag gå ihop hela kompisgänget och samla ihop till ett bidrag till festivalbiljetten, så kan det vara ett steg på vägen för kompisen att faktiskt få tummen ur och boka. Coretours hjälper gärna till att fixa ett riktigt fint presentkort till er, bara säg till.
Group picture Coretours

Har du svårt att välja vilken festival eller event som blir bäst som första event? Det är inte lätt, du vill ju såklart ha med kompisen fler gånger och första gången måste bli perfekt (känn ingen press). Personligen skulle vi ändå säga att Defqon.1 Festival är den ultimata första festivalen. Det är inte mycket att tillägga, det är helt enkelt the number 1 festival. Stort, pampigt, mycket show, “alla” artister och fantastiskt campinghäng. 2019 var Coretours över 550 personer som åkte dit tillsammans, bara det är en sjuk upplevelse. Snart kommer du kunna boka din Defqonresa med oss, glöm bara inte att förregistrera dig.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *