Angerfist mask

Angerfist mask

Ingen har väl kunnat undgå denna fantastisk häftiga Angerfist mask? Jag tycker alltid att man ser någon på varje rave som epresenterar Angerfist genom att bära denna. Masken framhäver en tydlig attityd och tillsammans med en svart hoodtröja så är outfiten komplett.

Var kan man köpa den?

Så var kan man då köpa denna masken? Vi hade givetvis gärna erbjudit den i vår webbshop dock så är det varumärkesskyddad och får endast säljas genom Masters of Hardcores egna distributionskanaler. Detta innebär arr du endast kan köpa den från deras egen webbutik eller på ett rave som Art of Dance anordnar (arrangörerna bakom Masters of Hardcore)

Masters of Hardcore webbutik innehåller en massa annat smått och gått förutom Angerfist masken. Här finner du även merchandise i form av Angerfist flaggor, hoodies / huvtröjor, CD skivor och mycket annat. Alla varor skickas från Nederländerna då det är där arrangören och eventen oftast äger rum. Frakten brukar ej vara så farlig och det brukar gå ganska snabbt. Kanske beror det på att Nederländerna är ett av de främsta distributionskanalerna i världen i med deras stora hamn i Rotterdam där en stor del av alla containrar och flygpaket från Asien anländer.

Hur är kvaliteten på masken?

Hur bra är då kvaliteten på masken? Är det inte lika bra att gå till närmaste Partaj butik och köpa en liknande? Skillnaden är faktiskt som dag och natt. Från början trodde jag med att masken vara av samma kvalitet som de masker som säljs i Partaj butikerna runt om i Sverige man faktum är att Angerfists masks hyser ritigt hög kvalitet. Det känns alltså riktigt premium när man tar på sig denna före eller under rejvet. Vi rekommenderar alltså att du skippar alla dåliga kinesiska kopior och köper den officiella Angerfist masken från Masters of Hardcores shop omgående. De brukar ofta ta slut i lager så passa på att lägga beslag på en så fort plånboken tillåter!

Ifall du är intresserad av att se Angerfist så brukar han spela på Defqon.1, Masters of Hardcore och Dominator Festival.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *