Biljettsläpp Dominator Festival 2019

Biljettsläpp av Dominator Festival 2019 biljetter

Biljettsläpp av Dominator Festival 2019 kommer att ske den 6:e April 13:00. Art of Dance släppte den 7 Januari nyheter på sin Facebook angående att biljetterna kommer att släppas då.

Upplagan av Dominator Festival 2019 kommer att gå av stapeln den 20:e April 2019. Platsen kommer att vara exakt samma som tidigare, E3 Strand i Nederländerna. Sedan starten för mer än 10år sedan har Dominator Festival utvecklas och blivit en av Q-dance och Art of Dance största 1-dags festival.

Biljetterna och resepaketen till Dominator Festival har sålt slut vartenda år sedan några år tillbaka. Du bör med andra ord vara på din vakt och förregistrera dig hos oss. När du förregistrerat dig så kommer vi skicka ut ett meddelande så fort vi har någon ny information.

Vad för tema blir det?

Art of Dance och Q-dance har ej släppts någon information ännu om vad årets tema kommer att vara. Men du kan vara säker på att scendekorationen kommer att genomsyras igenom hela temat. Dominator Festival är kända för att leverera en enorm mainstage.

Hur ser lineupen ut?

Tyvärr har det ej publicerats någon information om årets lineup. Men om man kikar på de tidigare åren så kommer du ej behöva vara orolig. Här finns främst de största hardcore, frenchcore, terrorcore, millenium hardcore och rawstyle artisterna representerade.

Vad ingår i er resa?

Biljettsläpp av Dominator Festival den 6:e April kommer att innehålla en magisk resa med Coretours samt en entrébiljett. På våra resor brukar vi även stanna till vid Bordersshop så du kan inhandla lite drycker och förfesta på bra. Vi är även kända för att ha en fantastisk atmosfär på våra resor, åk med så förstår du varför. Läs mer på vår bokningssida av Dominator Festival 2019.

Var förregistrerar jag mig?

Förregistrera dig

* indicates required


0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *