Reseledare

Alla som har rest med Coretours vet att reseledaren har en otroligt viktig roll för att resorna ska bli så bra som bara möjligt. Det är den som blir ansiktet utåt och den som ska se till att resan flyter på smidigt. Men vad innebär det att vara en reseledare? Skulle du passa som reseledare?

Personlig kontakt

Vi vill att våra reseledare ska vara aktiva, inte bara under själva resan. Det kan vara att interagera med er i alla olika grupper, eller överlag få en koppling till er resenärer. Hur härligt är det inte när det känns som att man känner reseledaren redan innan du ens har träffat den? Så ska det vara. Du ska inte behöva undra vem som är reseledare för dig (om du följt våra sociala medier). Grupperna är därför perfekta för att prata med andra resenärer redan innan, dela tips mellan dig och andra resenärer eller ställa frågor.

Mer än bara avcheckning

Dagen för avresa kan vara riktigt spännande för en reseledare ibland. Det trillar in frågor till höger och vänster – de allra märkligaste frågor ni någonsin kan tänka er – och folk kan vara lite allmänt stressade och virriga. Reseledarna behöver ha koll på gästlistor, ändringar, telefonnummer, packning, tider, sig själv (kanske det svåraste) och ungefär 80 resenärer var. Oftast går det dock väldigt smidigt och många av er har rest innan och vet vad som gäller och reseledarna vet vad de gör. Oftast.. I början av resan iallafall.. Skämt åsido så vill vi att reseledarna ska vara en skön blanding av seriösa och avslappnade, vilket de vi har inför kommande resor verkligen är.

Vara en del av gemenskapen

Det viktigaste för oss är att resan är en go upplevelse och att ni verkligen känner av den härliga gemenskapen. Därför vill vi att reseledaren inte bara ska vara en reseledare som är där för att hålla ordning på er, utan den ska vara en del av hela familjen. Reseledaren är lika taggad på att åka på eventet som ni är och självklart ska den också vara med och ha kul tillsammans. Vi försöker så gott det går vara två reseledare på varje buss, så kan de byta av lite med varandra. Sen på festivalen eller eventet är de ju egentligen helt lediga fram till resan hem, men tveka aldrig att gå fram och prata och fråga saker för det. Det är rätt trevliga människor ändå.

Saknar du våra reseledare och bussresorna med dem? För det gör vi, så otroligt mycket. Här kommer därför lite härliga minnen med några av våra fantatsiska krigare till reseledare från tidigare resor, njut! ????

Vi börjar med lite bilder

 

Och så bjuder vi på lite av det bästa:

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *