Defqon1 @ HOME

Obs! Detta är endast för de resenärer som bokat Defqon.1 med oss 2020 & 2021. Koden är endast giltlig till 26 Juni 2021! Denna koden är ej för att registrera din biljett utan endast för Defqon.1 @ HOME eller Defqon.1 Network.

Besök Q-dance hemsida

Registrera ett Q-dance konto genom att klicka på REGISTER uppe i högra hörnet av Q-dance hemsida.

Besök shoppen

Klicka här för att besöka shoppen.

Välj tjänst

När du väl är inloggad och kommer till shoppen så ges ett val om du vill köpa ett Q-dance medlemsskap. Detta medlemsskap ger tillgång till en mängd olika grejer som Q-dance erbjuder. Om du vill köpa detta så lägger du till det till din kundvagn och går sedan vidare till betalning. Med den kod vi skickat ut via SMS så får du €15 i rabatt. Detta ger även tillgång till Defqon.1 @ HOME.

Q-dance Network innehåller

  • Access till alla livestreams (även de som normalt kostar pengar)
  • Access till Q-dance rummet med chat och enkäter
  • Förhandserbjudande på biljetter
  • Unika belöningar
  • Access till en limiterad merchandise upplaga

Om du ej är intresserad av Q-dance Network medlemsskap så går du bara vidare istället genom att klicka på Next längst ner till höger på sidan. På sidan som kommer så finns följande tjänst Defqon.1 at Home | 2021. Lägg till den i kundvagnen och gå vidare till kassan. Koden du fått i SMS (som tidigare nämnt) ger €15 rabatt även på denna tjänsten vilket innebär att kostnaden blir €0.

Utcheckning

Mata in koden i kassan och checka ut. Grattis! Du har nu ett Q-dance Network medlemsskap eller endast Defqon.1 @ Home aktiverat :)

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *