Tomorrowland 2017

Tomorrowland 2018

Sommaren springer på och det är snart dags för en ny upplaga av Tomorrowland.

Armband

Festivalarmbanden tillsammans med boxen delas ut på bussen under resans gång. På armbandet finns två koder som man matar in på Tomorrowlands hemsida för att registrera ett konto och fylla på med pearls.

Armbandet aktiveras via denna länk >>>

Upphämtningsplatser

Klicka in på resor sen Tomorrowland så ser du alla våra upphämtningsplatser samt tider för dessa. Klickar du även på orten så kommer du att vidarebefordras till en sida där du ser exakt adress samt en kartbild.

Var vid upphämtningsplatsen ca 1h i förväg. Åker du kollektivt så tänk då på att vi bor i Sverige där tågtrafiken är lite sisådär emellanåt så ha marginalen på din sida.

Pass

Pass är obligatoriskt för alla våra resor som sker i EU utanför Skandinavien. Körkort, bank ID-kort med mera har alltid varit en giltlig resehandling utanför Skandinavien utan det är en vandringssägen. Bara för att man aldrig blivit kontrollerad när man kört runt i EU förut så betyder inte det att det är tillåtet. Vi har haft ett flertal kontroller utomlands i Tyskland av tyska polisen där inget annat än pass eller nationellt ID-kort utfärdat av Polisen godtags. Passet ska under hela resan finnas tillgängligt nära dig så att vi ej behöver gå ner i bagaget och leta upp passet vid en eventuellt kontroll.

Då det är obligatoriskt med pass så kommer du nekas tillträde till bussen och resan om du ej kan uppvisa passet vid påstigning. Inget pass = ingen resa :(

Tält

Har du bokat tält via oss? I sådana fall har du möjlighet att hämta ut ditt tält när vi parkerat bussen vid Tomorrowland. Tänk på att detta endast är ett lån och att ett skadat tält eller ej inlämnat kommer att debiteras en agift på 1000kr per tält. Den som ej kan betala på plats kommer att nekas hemresa tills avgiften är betald. Tänk på att det även är ditt ansvar över tältet även om det är en tredjepart som förstör eller skadat tältet.

Entré till Tomorrowland

Efter vi parkerat så går vi tillsammans som grupp till visitationen och incheckningen till DreamVille. Om du vill bo med oss på Friendship Garden så behöver du följa med reseledarna då vi behöver checka in hela gruppen samtidigt så att ni kan tilldelas de armband som krävs för att nå detta reserverade område.

Gränshandel

Om öppettiderna tillåter det så kommer vi att stanna och gränshandla i Tyskland. Här finner du dryck, godis och annat smått och gott till fantasiska priser.

Några ställen vi brukar stanna till vid är följande

Bussen

Bussen parkeras på P8 parkeringen. Det går bra att lämna saker i bussen men tänk på att bussen är låst under hela evenemanget tills vi åker hem igen.

Packning på bussen

För att minska trängsel samt hålla utrymningsvägarna fria så får ej större bagage medtagas in i bussen. Träningsväska eller ryggsäck är optimalt så försök att packa så du har allt nödvändigt så vi ej behöver gå ner i bagaget och rota. Givetvis är täcke, kudde samt mat och dryck tillåtet att medtaga in.

Hemresa

Respektive helg åker vi hem 03:00. Reseledarna kommar att samordna på campingen runt 02:00 så ni kan ha följe. Det är mycket viktigt att ni är på vår campingplats vid 02:00 ifall ni vill ha följe till bussen. Tomorrowlands upphämtningsplatser kan förändras under vistelsen vilket gör att påstigningsplatsen på hemresan kan skilja sig från där ni blev avsläppta på ditresan.

Svenskar till Tomorrowland

Det finns en fantasisk hjälpsam och aktiv grupp på Facebook som heter Svenskar till Tomorrowland där vi försöker samla alla hjältar som är intresserade av Tomorrowland. Här kan du läsa flera frågor och svar samt diskutera med andra likasinnade människor :)

Reseledare vecka 1

Benjamin och Jonas

Reseledare vecka 2

Antonio och Linnéa

2 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *