När släpps Defqon1 biljetterna

När släpps Defqon.1 biljetterna?

Defqon.1 biljetterna släpps den 16 Mars. Vi får ofta frågor på vår support om när ett festival biljetterna släpps. Vi vill poängtera att vi alltid skriver ut på vår eventsida för respektive event när biljetterna släpps när vi själva vet det. Det är alltså inget vi håller inne på ?

Så fort Q-dance eller andra arrangörer meddelar vi ett datum så publicerar vi det. Tills dess så kan vi ej ge några specifika svar om när det släpps. Vad vi däremot kan berätta är hur det har sett ut tidigare år ?

Vilka datum har det varit förut?

Tidigare biljettsläpp av Defqon.1 biljetter har varit i februari, mars och april. De senaste åren har det varit under dessa tre månader som biljetterna släppts av oss och Q-dance.

Detta är givetvis ingen garanti för i år eller kommande upplagor men det ger en fingervisning. Vår rekommendation är alltså att du ska ha sparat ihop några tusen kronor och vara förberedd kring dessa månader.

Hur snabbt säljer Defqon.1 biljetterna slut?

Defqon.1 biljetterna säljer slut snabbare för varje år som går. Både hos oss och hos Q-dance. För att du ej ska gå miste om biljetterna eller resepaketen så rekommenderar vi att du förregistrerar dig på Defqon1.se.

Genom att förregistrera dig får du SMS eller mail direkt när vi har ny information så som biljettsläpp, priser med mera. Genom att du förregistrerat dig så får du även förtur till vårt biljettsläpp vilket ökar dina chanser. Du förbinder dig ej att köpa en resa när du förregistrerar dig.

Jag hann ej boka innan det sålde slut, vad gör jag?

Om olyckan har varit framme och alla Defqon.1 biljetter och resepaket har sålt slut så kan du registrera dig i vår kölista. Kölistan finns tillgänglig inne på eventenssida och du fyller bara i din information där som vanligt.

Givetvis är ej heller detta bindande ?

Vad brukar ett resepaket kosta till Defqon.1?

Tidigare år har ett standard resepaket till Defqon.1 varit prissatt mellan 3495:- – 3995:- beroende på paket och när man bokat. Desto tidigare man bokar desto bättre pris. Bokar gör du på denna sidan. ?

Jag har frågor om Defqon.1, var vänder jag mig?

Kika i vår FAQ samt på vår infosida om Defqon.1 bland våra resor. Vi har även en dedikerad wiki där du kan läsa allt om Defqon.1.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *