Kryptovaluta

Ny betalningsmetod: Kryptovaluta

Coretours erbjuder numera även betalning med kryptovaluta till samtliga resor. Du kan alltså numera betala med bla annat Bitcoin, Monero. Etherum för att nämna några.

Vilka resor kan jag betala med kryptovaluta?

Som ovan nämnt så kan du betala samtliga resor eller andra produkter vi erbjuder med kryptovaluta.

Kan jag delbetala med flera olika alternativ?

Det går endast att betala med ett betalningsalternativ åt gången. Du kan alltså ej betala hälften med kort och resterande med kryptovaluta. Detta gäller för samtliga betalningsalternativ hos oss.

Varför kryptovaluta?

Vi försöker att ligga i framkant och utveckla oss så vi kan erbjuda det som efterfrågas. Vi har med jämna mellanrum fått meddelande och önskemål om att erbjuda kryptovaluta som ett betalningsalternativ.

Hur gör jag för att betala med kryptovaluta?

Precis som vanligt. Välj kryptovaluta som betalningsalternativ i kassan så kommer ett nytt fönster att öppna sig. Där visas adressen samt meddelandet som behöver skickas. Tänk på att vara noga när du kopierar eller skriver av adressen. Vi ersätter inga transaktioner som gått till fel adress. Använd QR-koden som genereras ifall du vill vara på den säkra sidan att det blir korrekt. Du har 10 minuter på dig för betalningen att inkomma. Stäng ej ner fönstret efter att du skickat pengarna utan vänta tills betalningen blir godkänd. Det kan ta upp till 10 minuter innan den når oss.

När aktiverar ni betalningsalternativet?

Från den stund du läser detta så har vi aktiverat det som betalningssätt. Har du några fler frågor så tveka ej att höra av dig till vår mail eller på vår facebook. Läs mer i vår FAQ.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *