Dejta en sann rejvare

Har du en partner som inte riktigt gillar din musikstil, eller andra som inte förstår varför det är helt fantastsiskt att få chans att vara tillsammans med en rejvare? Att dejta någon som älskar HDM är en riktigt spännande upplevelse. Här har du sex anledningar att skicka till dina ragg för att bevisa för dem en extra gång varför de borde dejta en rejvare.

Vi kommer alltid vara redo att ta dig på nya äventyr

Vi kommer aldrig tröttna på våra event och festivaler, så det är lika bra att vänja sig vid att det är full rulle kring oss och du kommer få uppleva en helt ny värld när du följer med. Vi lovar att du kommer att älska det, precis som vi gör.

Rejvare som visar kärlek

Du kommer att få så många nya vänner

Vi har lärt känna så många människor på alla våra event och alla våra vänner kommer snart att bli dina vänner. Vi älskar att möta nya människor, och vi hoppas att du är likadan. Tycker du inte om att umgås med folk eller lära känna många så kommer det inte funka..

Vi har så mycket kärlek att sprida

En rejvare är som gjord för att sprida kärlek och vi hoppas naturligtvis på detsamma tillbaka. Kanske kan det vara så att vår musik går över all annan kärlek, men du kommer säkert iallafall på en andraplats. Okej, delad andraplats med vår rave-familj. Pojk- och flickvänner är underbart att ha, men musiken är ändå vår stora kärlek.

Rave kärlek Benjamin och My

My och Benjamin fann varandra tack vare Coretours resa till Tomorrowland 2018.

Du kommer aldrig uppleva några tråkiga helger eller somrar

Glöm trista helger när du är rastlös, det finns alltid ett event att gå på eller en vän att hälsa på. En sommar utan något speciellt som händer? Finns inte, sommaren för en rejvare är fullspäckad. Det gäller att hänga med!

Ravekärlek

Vi håller dig ung

Det finns ingen åldersgräns på våra event. Njut av musiken och vännerna så länge du bara orkar och tycker att det är kul. Väl på plats på eventet kommer du kunna vara helt dig själv och njuta – oavsett ålder.

Vi är enkla att göra glada

Glöm vanliga presenter, blommor och choklad. Vi vill ha biljetter till nästa event – och vi vill ha med dig! Att ge bort present till en rejvare är enkelt, du vet redan vad som skulle göra oss som gladast. Vi vill ha upplevelsen, och alla presenter du ger oss blir en present till dig, då du såklart ska följa med. Win-win.

Att dejta en rejvare

 

Kom ihåg..
Couples that rave together stay together

1 svara

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *