Sista infon infor Reverze 2019

Sista infon inför Reverze 2019

Är ni taggade för Reverze like mycket som oss?

Tänkte dra lite information här inför resan samt skriva med lite saker ni kan tänka på / ta med er!

Påstigningsplats i Göteborg

https://goo.gl/maps/kfpkCme3AsT2

Avgångstiderna kommer vara

Göteborg 22:00
Kungsbacka 22:30
Halmstad 23:45
Helsingborg 01:00
Malmö 02:00
Köpenhamn 02:30
Köge 03:00

Vi kommer att skriva i evenemanget (Reverze 2019 | Coretours) om dessa tider ändras.

Reseledaren under bussresan kommer vara Benjamin Laurin. Har ni några frågor angående bussresan skriv till oss på Coretours eller han privat.

På hemresan så går bussen 08:00 (1h efter att eventet är över)
Bussen kommer vara låst under hela eventet så det går inte att komma åt någon om du glömt det.
Biljetterna kommer ni få utdelade när vi börjar närma oss Antwerpen.

Högtalare kommer finnas inkopplad på bussen när ni går på. Men om vill ni ta med någon högtalare för att lyssna vid de olika stopp vi gör så ta gärna med reserv! ???

Packlista

 Pass / Internationellt ID-kort

De viktigaste är att du har med dig någon av följande om du vill komma till Holland eller vill komma tillbaka till Sverige. Vi kommer åka igenom tullen både dit och på väg hem så kolla alltid en extra gång ifall pass är med!

Grenuttag

För att garanterat få ström i mobilen så ta med en grenuttag så att du kan få ström fram till din plats.

 Tandborste, tandkräm & deo

Hygienen är alltid viktig när man ska åka iväg långt hemifrån och slarva inte med hygienen då! Vi kommer stanna på mackar där man kan få tag på vatten och speglar så det finns inga ursäkter att inte tvätta sig och borsta tänderna! ? Deo rekommenderar vi alltid också så att ni luktar riktigt gott och fräscht. Kom ihåg att inte spruta massa parfym inuti bussen då allergi kan uppkomma! ?

 Snygga Rave-kläder

Eftersom att Reverze håller på från 21-07:00 så gäller det att klä på sig snyggt och bekvämt. Det brukar bli varmt där inne så tänk på att inte bygga massa lager. ? Det kan dock vara bra att ta med sig en jacka från bussen. Vi kommer vara framme lite tidigare än när b2s öppnar dörrarna och det är inte det varmaste ute just nu. ?

 Extra mat

Vi kommer göra matstopp på nervägen och hemvägen. Om man brukar bli lite extra hungrig på vägen + om man ska dricka är det alltid gott att ta med sig lite mat eller en snack hemifrån!
⚠️ OBS totalt nötförbud på bussen! ⚠️

 Högtalare

Vi reseledare kommer ta med oss högtalare. Men känner du att du har värdens ljudsystem så tveka inte att ta med det eller att skriva till oss här på Coretours!

 Dricka

Vi kommer göra stop i Tyskland för att köpa alkohol men om man vill vara med och festa från start gäller det att ta med sig egen dricka eller bli vän med många bussen! ?

 Ett riktigt gott humör!

Det viktigaste är att ta med ett gott humör och respektera alla på bussen. Vi åker till Reverze av samma anledning allihopa så kom ihåg att lev i nuet och lev livet!

Vi ses på bussen! ?????

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *