Hardbeach 2018

Hardbeach 2018

Sveriges största utomhusfestival går inom kort av stapeln i Åhus den 3 och 4 Augusti 2018. Återigenom samlas över 500 personer för att festa och dansa till de hårdare dansstilarna. Flertalet genrer, Hardstyle, Rawstyle, Hardcore, Frenchcore, Uptempo med mera finns representerat.

Återigen läggs stort fokus för att värna om våra Skandinaviska Dj:s, större delen av Fredagen består av flertalet Svenska, Norska och Danska artister. Vårt mål är att främja och stöda utvecklandet av scenen inom den Skandinaviska regionen både för våra Dj’s och besökarna. Fredagens stora huvudartist är legenden Noize Supressor som är en av de största namnen inom mainstream Hardcore.

Under lördagen så är line upen fullmatad med stora välkända artister från främst Nederländerna och Italien. MYST, Technoboy, The Prophet samt Endymion kommer att spela att bjuda er både nytt och gammalt material. MYST är förövrigt en resident av på Hardbeach och har spelat varje år sedan starten 2015.

Efter tolvslaget båda dagarna så bjuds sedan besökarna på en 3h lång efterfest. De som fortfarande har glöd kvar i benen har därmed möjlighet att dansa in i det sista. Efterfesten bjuder på några mindre akter och en och annan överraskning.

Festivalen arrangeras av eldsjälar som är lika dedikerade som dig till de hårdare musikstilarna. Evenemang av denna typ är bristvara i Sverige så ditt deltagande är oehört viktigt för festivalens överlevnad. Allting bedrivs helt ideellt vilket innebär att eventuella överskott går till föreningen vilket i sin tur leder till att fler sådana här evenemang kan arrangeras. Vi vet att många vill se artister som Headhunterz, Wildstylez, Noice Controllers, Brennan Heart med flera och för att detta ska kunna bli en verklighet behövs det att man stöttar helhjärtat från början och har ett långsiktigt perspektiv och vision för vad det kan utvecklas till i framtiden.

Coretours anordnar givetvis en förstaklassig resa till festivalen. För att köpa biljett så följer du bara denna länken.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *