Thunderdome

Inte nog med att festivalbesökarna hade en fantastisk dag på världens största utomhus Hardcore festival – Dominator! Fick de även se ett flygplan flyga förbi med texten ”Thunderdome, see you in 2019”.

Thunderdome är modern till hela Hardcore scenen och gav i sin tur födelse till flertal andra hårdare musikstilar, däribland Hardstyle. Eventet startades 1992 och hade en avslutningsfest 2012 benämnd ”The Final Exam”. Detta var ett temporärt slut men efterfrågan var för stor och ID&T smygannonserade under 2016 att Thunderdome var tillbaka igen 2017.

Upplagan 2017 ägde rum i Jaarbeurs i Utrecht, Nederländerna och troligtvis kommer det även vara här nästa upplaga anordnas igen. 6 magiska scener fanns representerade.

  • Thunderdome
  • Heroes of Hardcore
  • Uptempo Cage
  • Industrial Dome
  • Tunnel of Terror
  • The Thundergods

Mainstage innehöll allt från gamla klassiker från 1990-talet till nyare låtar från dagens aktuella Hardcore artister. Givetvis låg dock störst fokus på old school och millenium på mainstage.

Vår resa till Thunderdome 2017 sålda slut rekordsnabbt och efterfrågan kommer vara minst lika stor för vår resa 2019. För dig som är intresserad av att resa gäller det därför att vara beredd när vi släpper biljetterna på hemsidan så du ej missar en av de bästa Hardcore festerna.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *