Tomorrowland Lineup

Tomorrowland Lineup 2019

Tomorrowland Lineup har ej släppts än, däremot vilka som hostar respektive scen. Tomorrowland lineup brukar publiceras några veckor eller några månader i förväg. Tomorrowland hyser mer än 10 stycken scener där en bred variation av elektronisk danmusik spelas. Varje dag har sin egna unika typ av musikstilar förutom mainstage som mer eller mindre spelar house.

Vad kan vi förvänta oss 2019?

Precis som tidigare upplagor så bokar Tomorrowland de främsta artisterna inom respektive musikgenre. På mainstage har bland annat Avicii, Steve Aoki, David Guetta spelat för att nämna några. På de andra scenerna som bla hyser trance och hardstyle så har Headhunterz och Armin van Buuren spelat. Det råder ingen tvekan om att lineupen för 2019 även kommer att innehålla väldigt stora namn.

När presenteras timetable?

När väl Tomorrowland lineup har annonserad så brukar man tyvärr få vänta ett litet tag innan festivalen för att veta tiderna Dj’s spelar. Ett timetable brukar normalt publiceras samma vecka eller någon vecka innan evenemanget. Det är alltid problematiskt med stora festivaler då två artisterna man väldigt gärna vill se kan överlappa varandra. Tomorrowland är så pass stort med så det är väldigt svårt att rusa mellan scenerna ifall man vill se båda. Anledningen är att det är så mycket besökare vilket gör det väldigt trångt att vandra mellan scenerna.

Normalt sätt så brukar ett set vara i en timme. Ibland kör Dj’s så kallade liveset och då brukar det istället vara 30 minuter de spelar. En timme är standard inom branschen och brukar vara lagom. Ibland vid avslutningar eller end show kan det hända att de spelar i en timme och 30 minuter.

Var kan jag hitta lineupen när den väl har publicerats?

Vi kommer att presentera Tomorrowland lineup på denna sida så fort de har utannonserat det. Tills dess får du nöja dig med din egen fantasi. Du kan få en liten hint av vad Tomorrowland lineup har att erbjuda genom att titta på tidigare upplagor.

Vilka scener kommer att finnas 2019?

Vecka 1

Fredag

Tomorrowland lineup 2019 scener fredag

Lördag

Tomorrowland lineup 2019 scener lördag

Söndag

Tomorrowland lineup 2019 scener-söndag

Vecka 2

Fredag

Tomorrowland lineup 2019 scener fredag-vecka-2

Lördag

Tomorrowland lineup 2019 scener lördag-vecka-2

Söndag

Tomorrowland lineup 2019 scener söndag vecka 2

Vad för olika resepaket erbjuder ni till Tomorrowland?

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *