Vilka är Ravekläder?

Ravekläder är ett svenskdrivet företag som valt att erbjuda stilrena ravekläder till hög kvalité.
Låter det nichat? Det är det också, men företaget är skapat av folk som du och jag, resenärer av Coretours och partyprissar med andra ord.
Trots att Ravekläder inte funnits på marknaden så länge har flertalet DJs (MVTATE, Eternityz, Freddz, Radera, D-Charged etc) redan signat upp och många kunder har fått hem paket som givit dom stora leenden på läpparna.

Vi på Coretours har också valt att gå in i partnerskap med Ravekläder och vi är väldigt nöjda med kvalité på allt från kläder till print, att det dessutom är skapat av en frekvent reseledare gjorde bara saken bättre.

Är inte Ravekläder bara såna dära stora byxor och nappar i neon?

Kanske… För vissa? Men inte för oss. För oss handlar det inte om vem som har mest neon eller vem som har flest färglada omaka par knästrumpor. För oss handlar det om att få visa sin dedikation precis så som man vill.
Många av oss vill inte visa den i formen som den beskrivs ovanför. Vi vill ha ett relativt normalt mönster, ett gäng flamingos, eller bara en liten clean text som berättar för folk “Här är jag, jag älskar Hardcore, fuck you!” men vill också kunna ha den på jobbet.

Frenchcore – Maroon

Jag köpte merch en gång, trycket var fult efter en tvätt och den hängde som en säck potatis

Alla har vi varit där. Man köper den där schyssta merchtröjan för typ 600 kronor, den är ju ändå snygg och är den så dyr måste den ha bra kvalité, right?
Sen tvättar man den en gång, kanske två, och plötsligt är det sprickor i trycket och tröjan ser ut som att den köptes på loppis för 10 år sedan.

Med Ravekläder är det annorlunda. Just för att vi vet om förtvivlan av att köpa dom där dyra kläderna så vet vi också att vi inte vill utsätta våra kunder för samma frustration som vi själva gått igenom år ut och år in.
Därför har vi valt att endast låta printa kläder som har fått goda recensioner över hela internet, med ett tryckföretag som lagt miljoner på utrustning och som kan leverera ut efter den nivån som vi velat.
Dessutom har vi själva kläderna på oss och vet att dom sitter som ett smäck och tål att tvättas!

 

 

Kan man inte få sitt namn på en tröja? Hur ska jag annars minnas vad jag heter?

Absolut! Utvalda plagg har just denna möjlighet (Kika efter “Custom” i namnet), vill du beställa ett parti till ditt coola gäng eller till dig, mammsen, pappsen och brorsan? Kontakta oss direkt via facebook eller [email protected] så ordnar vi det! <3

Swedish Weekend Warrior Premium

Okej, jag är såld, vart köper jag?

Vi vet, vi är lika sålda vi, dessutom har vi sett till att det är enkelt att hitta det du söker på vår sida.
Inne på https://raveklader.se hittar du därför kläderna kategoriserade på genre, artist, kön etc. Vår intelligenta AI kan dessutom automatiskt hitta fler plagg som kan passa tillsammans med dom du redan valt!
Eftersom att ni tagit er tiden att kika in här på denna länk så får ni dessutom en 5% rabattkod, som gör att du kan shoppa det där extra plagget utan att tömma plånboken!
Använd Coretours19 för att nyttja detta unika erbjudande.

Fanny pack – Coretours

Ge mig, ge mig, ge mig, jag har ju köpt, det har gått 10 sekunder, var är mina grejer!

Sakta i backarna! Nu har du beställt, en order skickas till vår samarbetspartner som sedan printar ditt plagg på beställning.
När detta gjorts går den igenom hårda kvalitétskollar för att säkertställa att den håller våra goda mått. Efter detta skickas den hem till dig så fort det bara går!

Hjärtligt välkomna önskar jag, Maximilian, till

https://raveklader.se

 

Denna artikel är skriven utav en av våra officiella partners. Ravekläder ägs ej på något vis av Coretours. 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *