Bild av Qlimax scenen

Varje år är det alltid ett mysterium när Qlimax biljetterna ska släppas. Dock finns det lite mönster från tidigare år som gör att man kan göra vissa antaganden. Nedan följer informationen om allt som har med biljetterna att göra.

När släpps dem?

Beroende på ifall man väljer att köpa ett paket med hotell, med resa eller endast entrébiljett direkt från Q-dance så varierar släppen. Coretours som är officiell partner med Q-dance har arrangerat resor sedan 2010 till eventet. Våra resepaket har genom åren släppts allt från senare delen av augusti till senare delen av september.

Resepartners som oss har ett unikt samarbete med Q-dance som gör att vårt biljettsläpp skiljer sig. Ifall du vill få förtur till biljettsläppet så ska du förregistrera dig. Detta gör du inne på eventets sida under resor i menyn.

Vad för typer av biljetter finns det?

Det finns två typer av biljetter, regular- och premiumbiljett. Förut så kallades premiumbiljetten för VIP men sedan 2018 har Q-dance valt att branda om namnet. Ifall du vill vad som skiljer sig mellan regular- och premiumbiljett så bör du läsa vår artikel om det.

Vad kostar Qlimax biljetter?

En vanlig regularbiljett brukar kosta ca 1000kr medans en premiumbiljett säljs för cirka 1700kr. När du bokar ett resepaket med Coretours så kan du alltid välja mellan regular- eller premiumbiljett till Qlimax. Tänk dock på att premiumbiljetterna ofta säljer slut fort då de finns i väldigt begränsad upplaga.

Hur får jag biljetten?

Du får en PDF biljett antingen av oss på bussen när resan har börjat eller så ladar du ner den digitalt via en länk som genereras. Q-dance har lite olika modeller beroende på vilket event det är.

Biljetterna skannas sedan vid entrén till evenemanget via en unik streckkod.

Är det lätt att få biljetter med er?

Vi skickar som sagt alltid ut ett SMS och/eller mail till de som har förregistrerat sig. Alla som har förregistrerat sig och hänger på hemsidan vid den tid vi skickat ut har alltid fått biljetter. Tyvärr är det många som glömmer bort datum och tid och missar därmed chansen att boka den buss de vill åka med oss.

Försäljningen via Q-dance egna kanalar brukar även den sälja slut otroligt fort.

 

4 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *