Buss eller flyg

Vad är fördelarna med att boka ett resepaket med Coretours och vad kan du förvänta dig av resebolaget?

Allt klart på en bokning

När du bokar ditt resepaket hos Coretours har du allt du behöver klart i en enda bokning. Vi tillhandahåller entrébiljett och resa i ett paket. Till detta kan du bland annat lägga till extrasaker som tält, sovpaket, baguette, merchandise, reserverad camping för dig och kompisarna samt platsbokning till din resa. Ifall du är beredd vid biljettsläppet hos oss så är det stor chans att du verkligen får den biljett du vill ha, vilket kan vara svårare på de officiella sidorna där du endast bokar entrébiljett för sig. Eftersom Coretours är officiell partner till alla arrangörer vi anordnar resor till har vi också fördelen att vi kan fortsätta sälja resepaket även om det är slut hos arrangören själva. Du ser vilka resepaket som finns tillgängliga hos oss här.

Information och svar

Istället för att behöva söka reda på viktig information på egen hand så samlar Coretours ihop det viktigaste ni behöver veta inför varje event och förmedlar detta till alla sina resenärer. På så sätt behöver du inte vara orolig för att missa någon uppdatering eller händelse som arrangören går ut med. Har du funderingar kring eventet så finns Coretours support tillgänglig att snabbt ge er svar på era frågor, vilket kan vara lite svårare om du skriver till en större arrangör. Har du bokat ett resepaket via Coretours får du även del av alla våra tips och råd inför resan samt har minst en reseledare med dig som du alltid kan få hjälp av under resan och på evenemanget, vilket kan vara en trygghet i sig.
Resenär kopplar av på festival

Slipper ordna med transfer själv

Bussen du åker med till eventet tar dig så nära festivalingången som bara möjligt, vilket är otroligt smidigt. Du kan då ta med dig all packning du behöver ombord bussen och endast bära den mellan parkeringen och campingen. Du slipper alltså transfer till och från flygplats, som annars ibland kan bli både dyrt och krångligt. Tar du bilen kommer du också nära och bra samt kan ta med all packning du behöver, men då är det alltid någon i sällskapet som inte kan vara med och festa tillsammans med er andra. På vägen hem kan bussen som står parkerad precis vid eventet som det bara är att hoppa ombord, luta sig tillbaka och vila hela vägen hem väldigt härlig att ta, istället för att själv behöva ordna upp med transfer till flygplats eller sätta sig i en bil och köra hemåt.
Bussfest med Coretours

Större umgänge

Ifall du reser med kompisgänget via flyg eller bil kan det vara lätt hänt att du hänger med ett och samma gäng under hela festivalen och missar så många härliga stunder med andra resenärer. Vi får till exempel varje år massor av frågor från folk som tar sig ner på egen hand om de, trots detta, får chans att bo tillsammans med oss på Coretours Camp. Eftersom det är ett område som reserveras till våra resenärer och vi blir tilldelad så stor plats som antal biljetter vi har sålt så funkar det tyvärr inte att lösa för oss. Vi vill mer än gärna ha alla er samlade på Coretours Camp, men då behöver ni också boka via oss. Coretours försöker alltid ha en reserverad camping på de festivaler som detta är möjligt. På Defqon.1 har vi vår camping inne på Friends Camp. Detta är ett eget område närmast festivalingången och för att komma in där behövs ett speciellt armband, vilket alla resenärer med Coretours får. Har du kompisar som bor på “vanliga” campingen kan dessa alltså inte komma in på Friends Camp och därmed inte heller besöka Coretours Camp. Ni som är resenärer kan däremot besöka deras camping.

Säkerhet

Coretours är som sagt alltid officiell partner med alla arrangörer, vilket betyder att biljetterna vi har kommer direkt från arrangören själva och är inte köpta i andra hand. Detta gör också att du kan vara säker på att du är garanterad en biljett när du bokar med oss. Skulle något hända, till exempel om festivalen ställs in eller flyttar datum behöver du inte heller vara orolig för att dina pengar brinner inne, som det kanske skulle bli ifall du har bokat flyg. Skulle ett event byta datum är hela ditt resepaket giltigt nästa upplaga, och ifall du behöver kan du alltid få tillbaka hela din summa genom att sälja vidare din biljett. På nästan alla event, med något undantag, kan du byta namn på din biljett fram till fyra dagar innan avresa, vilket gör dig skyddad ifall du skulle få förhinder.
Coretours reseledare

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *