Hur stor sannolikhet är det att få biljetter till Tomorrowland

Hur stor sannolikhet är det att få biljetter till Tomorrowland?

En väldigt vanlig fråga vi ofta får är hur stor sannolikhet är det att få biljetter till Tomorrowland. Vi förstår att många är intresserade av att få biljetter till en av världens bästa festivaler. Tyvärr så är det omöjligt att beräkna en sannolikhet till hur stor chans det är att du hinner köpa biljetter. Något vi säkert vet är dock att resepaketen och biljetterna säljer slut rekordsnabbt.

Vi på Coretours erbjuder Tomorrowland biljetter och paket där transport till och från festivalen ingår. Tomorrowland har sedan sina egna biljettsläpp.

Vad för typ av biljettsläpp finns?

Tomorrowland varierar sin process varje år. För 2019 så har de tre olika släpp. Ett för Global Journey, ett annat begränsat biljettsläpp och sedan det slutgiltliga släppet. Ett fjärdesläpp finns men det är endast för den Belgiska befolkningen. Vi på Coretours är officiell resepartner med Tomorrowland sedan 2016. Vi säljer våra egna resepaket på ett specifikt datum som Tomorrowland tilldelar oss. För 2019 så är detta datumet den 3 februari 17:00.

Vårt släpp varierar med åren men brukar oftast vara i nära samband med Tomorrowlands tredje släpp.

Hur kan jag veta att jag hinner boka med er?

Vi kan aldrig garantera vilka som kommer hinna köpa ett resepaket med oss utan det är först till kvarn. Ifall vi tittar på statistik från tidigare år så har alla som bokat samma dag vi släppt fått biljetter. Detta kan naturligtvis skilja sig för 2019 då vi aldrig i förväg kan besvara hur stort tryck vi kommer ha. Något vi dock vet är att trycket på resepaketen ökar år för år. Detta gör alltså att vi säljer slut snabbare för vart och ett av åren som går.

Beroende på vilken typ av biljettyp du är intresserad av så skiljer sig efterfrågan. De vi erbjuder är bland annat Easy Tent, Magnificent Green och Friendship Garden.

Hur kan jag höja mina möjligheter?

Vi rekommenderar alltid att du signerar dig på vår lista för Tomorrowland på Tomorrowland.nu. Detta är dock ingen garanti för att du kommer att få biljetter men det höjer dina chanser. Du får då den senaste informationen från oss via mail eller SMS. Dessutom har vi ofta förhandssläpp av biljeter för de som har förregistrerat sig.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *