Tomorrowland Biljetter Full Madness Pass

Tomorrowland biljetter & priser

Tomorrowlands biljetter är hett eftertraktade varje år. År efter år sedan i princip starten så säljer Tomorrowlands biljetter slut rekordfort. Festivalen har gått från ca 20 000 besökare i starten till att nu hysa 360 000 besökare under de två helger som den arrangeras. Tillväxten har minst sagt varit enorm och efterfrågan ser ej ut att minska.

Vi på Coretours har varit officiell partner med Tomorrowland sedan 2016 och därmed tillhandahållet resepaket där entrébiljett (kallat Full Madness Pass) har ingåt i våra paket. Under 2019 så kommer vi att expandera och även erbjuda möjlighet att flyga med oss dit. Givetvis som tidigare år så kommer vi att erbjuda resepaket med buss i vanlig ordning.

Vad kostar det billigaste paketet?

Så vad är då Tomorrowlands biljettpris? Det varierar väldigt kraftigt. Ifall vi förenklar ekvationen så kostar själva festivalbiljetten (Full Madness Pass) och campingplats (DreamVille) ca 4200kr. Detta paketet kallar Tomorrowland för Magnificent Green. Detta är priset endast för biljetten och campingen som Tomorrowland tar. Förutom Full Madness Pass så finns det även Full Madness Pass Comfort. Comfort är en form av VIP / Premium biljett till festivalen som bland annat ger dig tillgång till exklusiva läktare lite här och var samt egna barer. Utöver det är de väldigt snarlika det vanliga Full Madness Pass.

Få tag i biljetter

Så vad ska du då göra om du vill lägga beslag på Tomorrowland biljetter? Förregistrera dig! Då får du ett flertal förmåner för våra Tomorrowland biljetter. Coretours är officiell partner med Tomorrowland och erbjuder resepaket med entrébiljett i form av Magnficent Green (Full madness pass + vanlig camping) eller Easy tent (Full madness pass + färdiguppställt tält för 2 personer). Vi erbjuder även Friendship Garden men då måste ni vara ett sällskap på 10-personer som vill resa med oss.

Coretours har anordnat festivalresor till Tomorrowland 2016, Tomorrowland 2017 och Tomorrowland 2018. Varje år säljer alla våra resepaket slut. Det är alltså väldigt hög efterfrågan så vill du öka chanserna för att lägga beslag på Tomorrowland biljetter där Full Madness Pass samt någon form av camping ingår tillsammans med resa så ska du registrera dig på formuläret ovan.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *