Intents Festival 2019 Slutsålt

Intents Festival 2019 är slutsålt hos arrangören

Intents Festival har gjort det igen, på mindre än 20min sålda Intents Festival weekendbiljett och camping slut. Precis som de tidigare upplagorna för 2018 och 2017 så är festivalens vanliga biljetter mer eller mindre slutsålda.

Varför säljer de slut så snabbt?

Troligtvis för att Intents Festival sticker ut lite extra ur mängden jämfört med andra festivaler. Intents Festival fokuserar på att skapa en atmosfär över hela festivalen. Med detta menar vi att man ej just bryr sig om att endast dekorera scenerna. Arrangören lägger även enormt krut på att hela campingen ska vara en dekorerad upplevelse och full med aktiviteter. Alla gångarna och lederna till / från dansgolven och på campingen är även dessa oehört vackert dekorerade.

En annan faktor är att på grund av att Intents teamet organiserat festivalen så himla bra att de återigen fick utmärkelsen “Bästa festival” alla kategorier i Benelux. Benelux är regionen med Luxemburg, Nederländerna och Belgien. Det är alltså en riktigt stor merit att få denna utmärkelsen med tanke på att det är tre länder som deltar. Dessutom finns det oehört många musikfestivaler i denna regionen av världen vilket gör utmärkelsen ännu mer värd.

Varför bör jag åka dit?

För att uppleva den fantastiska atmosfär och stämningen som arrangören skapar! Festivalen är lite som Defqon.1 fast i ett miniatyr format. Du behöver alltså ej vandra 15-20min för att komma till en scen som ligger i andra änden. Camping är relativt liten och mysig vilket innebär att du snabbt och lätt kan nå festivalen.

Så ta chansen och åk dit för festivalen är något väldigt speciellt även ifall du är van vid att rejva i Nederländerna.

Kan man fortfarande boka med er?

Vi har ett begränsat antal biljetter och resepaket kvar vid det tillfälle då denna artikeln skrivs. Intents Festival är som sagt slutsålt varje år både via arrangörens egna kanaler samt via Coretours.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *