Vad är skillnaden på vecka 1 och vecka 2 på Tomorrowland

Vad är skillnaden på vecka 1 och 2 på Tomorrowland?

Är det någon skillnad på vecka 1 och 2 på Tomorrowland? Svaret är ja!

Tomorrowland arrangeras i juli varje år under två helger. För några år sedan var Tomorrowland endast en helg men sedan jubileumet och Tomorrowlands flört med myndigheterna så är det numera två helger vilket innebär att lineupen och vilka som hostar scenerna kan vara lite annorlunda mellan veckorna.

Vad är skillnaden?

Givetvis händer inga förändringar på själva campingområdet på DreamVille. Till detta räknas Magnificent Green, Easy Tent, Friendship Garden och ett flertal andra boendealternativ. Campingen behåller samma underbara atmosfär samt samma butiker och inhägnader.

Skillnaden är att lineupen kan variera samt vilka som “hostar” respektive scen. Som vi berättat om i en tidigare artikel så representerar olika agencies Tomorrowlands scener varje helg. Detta innebär att till exempel A State of Trance finns representerade vecka 1 medans vecka 2 så är det någon helt annan agency som hostar själva scenen. Detta innebär att det kan vara en helt annan lineup en helg. Det kan även innebära att det är en helt annan host en helg.

Hur vet man vilka som hostar respektive scen?

Det varierar från år till år och Tomorrowland brukar publicera en lista i januari eller februari med vilken agency som representerar vilken helg eller båda helgerna. Q-dance är ett exempel på en arrangör / agency som arrangerar båda helgerna. Vi har sammanställt en lista med vilka som hostar för 2019.

Hur vet jag vilken helg jag ska åka?

Du kan redan nu börja kika på vårt inlägg om Tomorrowlands lineup och scener för att se vilka som hostar respektive helg. Ingen lineup är publicerad då detta skrivs men beroende på vilken som hostar så kan du utläsa vilken musikstil som kommer att spelas. Tomorrowland försöker alltid att boka de största artisterna inom respektive genre så att du skulle bli besviken på Tomorrowlands lineup finner vi föga troligt.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *