No party

⚠️ Information regarding COVID-19 >>>

Vi lever just nu i kaos och vår festivalsommar 2020 är ännu oviss. Men vad händer om det vi befarar är sant, att alla festivaler flyttas fram till sommaren 2021 istället? Vad gäller och hur kommer det att fungera?

Svårt att få biljetter

Det första som alla behöver tänka på är att festivalsommaren 2021 blir i princip endast av för de som redan nu har biljetter. De flesta evenemang är redan slutsålda och arrangörerna kommer inte släppa fler biljetter än de som redan är släppta. Så tänk på att hålla hårt i din biljett om du inte vill riskera två år med festivaltorka. Tänk alla som kommer vara så otroligt sugna på festivaler till sommaren 2021, men inte har möjlighet att boka någon festival då biljetterna redan är slut… Jobbigt. Så även om 2020 kommer bli en sommar utan festivaler så behöver vi blicka framåt. 2021 kommer bli en fantastisk sommar om vi äntligen får möjlighet att besöka våra festivaler då. Ni som däremot inte har en biljett redan nu har tyvärr i princip obefintliga chanser att besöka något av de större evenemangen då dessa biljetter redan är slutsålda i och med framflyttningarna. Försök därför, om du har en biljett, att ha ett långsiktigt perspektiv. För inte vill väl någon av oss gå två somrar utan våra festivaler?
Tomorrowland bracelet

Överlåta din order

Kanske finns det några av er som just på grund av viruset har hamnat i jobbiga sitsar ekonomiskt och vill därför ha tillbaka pengarna för biljetten direkt. För er finns alternativet att göra ett kostnadsfritt namnbyte på biljetten och på så sätt få tillbaka hela summan ni har betalat för ordern. Tänk då bara, som vi skrivit tidigare, att det är väldigt liten chans att få tag på biljett igen om du ångrar dig och inser att du faktiskt vill åka på eventet nästa gång. Vi förstår att många känner osäkerhet och inte vet hur det kommer se ut om ett år, om ni ens kan åka med. Förutom Tomorrowland som har en deadline på 1 oktober för namnbyte är deadline för alla andra namnbyten senast fyra dagar innan avresa, vilket betyder att ni gott och väl kan spara er biljett och skulle det uppstå några förhinder för att åka så är det bara att överlåta den. Tomorrowland, Intents Festival, Defqon.1, Qlimax, Rebirth Festival, Dominator Festival är några av de evenemang som varje är är helt slutsålda.Gruppbild Coretours

Vad händer med min order om festivalen flyttas fram?

Följande kommer att ske 

  • Vid någon form av förändring som gör att det ej är möjligt att besöka evenemanget så kommer det du bokat att gälla vid den tid då det är möjligt att besöka evenemanget. Information angående detta uppdateras på respektive evenemang.
  • Namnbyten för berörda evenemang kommer att vara helt kostnadsfritt för alla evenemang. Ett speciellt datum gäller för Tomorrowlandbokningar (deadline för Tomorrowlandbyten är 1 oktober 2020). Vi bistår med en Facebookgrupp för byten.
  • En rabattkod på 300 kr för varje bokning som förskjuts. detta kan spenderas på en framtida resa under en tid från det att berörda gränser öppnats upp.
  • Vi dubblerar dina poäng/points för respektive resa som bokats men blir framflyttad.
  • Exklusiv förtur till fyra kommande biljettsläpp Tomorrowland, Defqon.1 & Q-dance Travel, Qlimax och Intents Festival (före förregistrerade och vårt publika släpp)
  • Fri VIP-uppgradering till Owl Festival (vid köp av helgbiljett) värde 600 kr. Detta är enda sättet att få tag i en VIP biljett.


Vänner på Defqon

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *