Easy Tent Tomorrowland 2020

Easy Tent

Vill du spendera dina nätter på DreamVille på Tomorrowland men ej släpa på all campingutrustning och allt vad det innebär? Då är Easy Tent paketet något som kommer att falla dig helt i smaken. Med Easy Tent paketet är allt redan förberett och klart för dig när du och din kamrat anländer till Tomorrowland.

Du boka Easy Tent för 1 eller 2 personer. Om du bokar en så slumpas du ihop med en av våra trevliga resenärer som också åker själv :)

Vad är fördelarna?

Fördelarna är många med ett Easy Tent paket. Tälten är redan uppsatta på ett speciellt campingområde som endast du och din kamrat har tillgång till. Givetvis kan ni besöka vanliga Magnificent Green campingen om det är så att ni vill träffa era vänner eller gå och lära känna nytt folk från världens alla hörn. Luftmadrassen ligger och väntar på er tillsammans med en goodie bag i form av sovtillbehör. En mysik lykta ingår även så att ni kan belysa ert kära sovnäste under nätterna och kvällarna.

Easy Tent egna inhägnande område finns givetvis tillgång till toaletter och duschar samt andra förnödenheter som dryck och mat. Ni behöver alltså ej ta er någon längre sträcka för att utnyttja dessa faciliteter som erbjuds. Området är även väldigt städat och ej så trångt som det lätt kan bli på Magnificent Green campingen där tiotusentals människor slår upp sina tält under torsdagen.

Populäriteten för denna typ av resepaket har ökat med åren sen vi började köra och är helt klart att rekommendera för dig som vill ha det bekvämt för en godnattssömn och häng. Campingen ligger även närmare Tomorrowlands entré vilket innebär att avståndet är betydligt kortare än ifall ni sover på Magnificent Green eller Friendship Garden campingen. Vi gör så gott vi kan för att samla dig och dina vänner (ifall ni är mer än 2) så nära varandra som möjligt på denna campingen tillsammans med Tomorrowlands funktionärer och crew.

Vad är inkluderat?

 • Tur och retur bussresa med Coretours
 • Tillgång till DreamVille – 5 dagar
 • Tillgång till Easy Tent campingen – 5 dagar
 • Full Madness Pass – Entré till Tomorrowland – 3 dagar
 • Entré till The Gathering – Tomorrowlands förfest på campingen på torsdagen
 • Tillgång till DreamVille marknaden – mataffärer, bakeri, bar med mera
 • Tillgång till toaletter och duschar
 • Ett limited edition Tomorrowland tält
 • Dubbel luftmadrass
 • Två sovsäckar
 • Låsbart
 • Goodie bag

Du kan läsa mer om Tomorrowland priser och boenden på vår andra sida.

Bokning

Boka dina biljetter med oss här 🥳

Läs mer och boka Tomorrowland 2024 >>>

 

Easy Tent Tomorrowland

7 Kommentarer
 1. Pontus
  Pontus says:

  Hey! Me and my friend want to buy the Easy Tent package. Including with the ticket I heard from the Coretours support that it Costs 9495 crowns per person, if its correct we’ll go for it and we’ll buy the package tomorrow and around 16:30 Swedish time.

  My question is where we pay for this and how does it work we pay it seperately somehow or do we have to send it in one whole go from One credit card? Then it Will be 18990 crowns. Get back to me as soon as possible please ????

  Svara
  • Anna
   Anna says:

   Hejsan Pontus,

   Har svarat dig via meddelande också. Ska ni boka samma paket behöver ni betala tillsammans, antingen via Swish, kortbetalning eller Payson faktura. Den som bokar behöver även den andra personens uppgifter så som fullständigt namn, födelsedatum, telefonnummer och e-mailadress :)

   Svara
   • Pontus
    Pontus says:

    Hej! Tack för svar, jag har en till fråga. när jag ska göra reservationen/bokningen för mig och min vän så står det att jag kan välja antal i kundkorg. Det finns väl då bara 2 antar jag? man kan välja 1 men Easy Tent package är ju för 2 så det är väl 2 det ska stå i rutfältet va när vi genomför bokningen?

    Svara
    • anna
     anna says:

     Alla Easy Tent bokas två och två, så om du lägger till ett resepaket Easy Tent så kommer det upp så att du fyller i dina och din väns uppgifter :) 1 paket = för två personer.

     Svara
 2. Juliana
  Juliana says:

  Hejsan! ☺️

  Vi som har köpt biljetter via er för tomorrowland 2024, kommer vi får någon mer bekräftelse Mail tex med mer info än bara att betalningen har gått igenom?

  Mvh
  Juliana

  Svara
  • jacob
   jacob says:

   Hej Juliana,

   Vi godkänner alla ordrar manuellt. När din order blivit godkänd så skickas även ditt kvitto. Därefter kommer sedan information via nyhetsbrev i samband med att det närmar sig Tomorrowland ☺️

   Svara

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *