Friendship Garden Tomorrowland DreamVille

Friendship Garden

Är ni ett stort gäng på 10-personer som vill campa tillsammans på ett inhägnat område speciellt dedikerat för er med mycket utrymme? Då är Friendship Garden det perfekta paketet at välja för er :)

Friendship Garden ligger beläget inne på Magnificent Green campingen men ni har en egen entré innifrån campingen till ert område. Ni blir tilldelade en stor gräsyta så här slipper ni campas med tiotusentals andra om att slå upp sina tält. På Magnificent Green campingen kan det vara svårt att hitta plats för en stor grupp då folk sätter upp tält till höger och vänster. På Friendship Garden är er egen markplätt redan förberedd för er och inhägnad. Är ni ett sällskap som alltså garanterat vill få plats bredvid varandra med era tält så är det som sagt detta paketet ni ska välja.

Givetvis så finns det ett flertal andra som väljer Friendship Garden och ni har givetvis tillgång till hela den vanliga campingen så att ni kan gå och träffa era vänner. Ni blir alltså ej utestända från era andra kamrater utan de är bara en liten promenad iväg.

Avskiljda toaletter och duschar

En annan fördel som många tycker om är att inne på Friendship Garden campingen har ni “egna” toaletter och duschar avskiljda från den megastora vanliga campingen. Detta innebär alltså att ni ej behöver vara särskilt oroliga för längre köer till toalett eller dusch som på vanliga campingen. Dessutom ligger toaletterna och duscharna väldigt nära er campingen vilket gör att ni slipper vandra särskilt långt när de blir bråttom i södra Thailand.

Låter detta intressant? I sådana fall ska ni kontakta oss på info(@)coretours.se om ni är intresserade i god tid så kan vi tillhandahålla ett trevligt resepaket med oss via buss eller flyg samt en plats på denna fantastiska campingdel. Våra resepaket har sålt slut varje år sedan vi började köra till Tomorrowland så är de av intresse så ta då kontakt med oss omgående.

Vill du bo bekvämare?

Är du hellre intresserad av att sova på en camping närmare Tomorrowlands entré och där tältet är färdiguppställt samt alla sovgrejer finns som luftmadrass och kudde? Läs då mer om vårt Easy Tent paket.

Vad är inkluderat?

  • Tillgång till DreamVille – 5 dagar
  • Tillgång till Friendship Garden – Er alldeles egna campingplats
  • Full Madness Pass – Entré till Tomorrowland – 3 dagar
  • Entré till The Gathering – Tomorrowlands förfest på campingen på torsdagen
  • Tillgång till DreamVille marknaden – mataffärer, bakeri, bar med mera
  • Tillgång till toaletter och duschar

Bokning

Boka dina biljetter med oss här 🥳

Läs mer och boka Tomorrowland 2024 >>>

 

Friendship Garden Tomorrowland DreamVille

0 Kommentarer

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *