Magnificent Green Tomorrowland 2020

Magnificent Green

Det här paketet innehåller Full Madness Pass och camping på DreamVille. Magnificent Green är Tomorrowlands mest sålda paket. Här träffar du tiotusentals likasinnade som rest från världens alla hörn för att delta på festivalen. Gillar du alltså att träffa mycket nytt folk och helt och hållet själv välja var du vill slänga upp ditt tält så är detta ett bra val.

Magnificent Green campingen är magiskt stooor så ha med i beräkningen att det kan ta en bra stund att vandra till festivalen. Här finns dock många faciliter och saker att göra så du behöver dock ej vara orolig för att ej ha något att göra även ifall du bara befinner dig på campingen.

Här finns en mängd barer, matställen och till och med restauranger. Ett flertal andra aktiviteter finns även här som lustgas och merchandise stånd där du kan köpa brandade Tomorrowland kläder som kepsar, T-shirtar, solfjädrar och en mängd annat trevligt.

Vad finns i närheten av campingen?

I närheten av campingen har du även festivalens egna marknad. Här finns allt från mataffärer till bakeri, till fler barer, till kiosker etc. Du behöver alltså inte vara orolig för att inte hitta något livsmedel som passar dig. Här finns mängder med val och flertal vegetariska alternativ och även för er som har gluten och laktos så finns det ett flertal produkter att välja mellan.

Magnificent Green är alltså en välutrustad camping. Har du någon sjukdom som diabetes eller något annat så kan du vara lugn. Här finns en sjukstuga som är öppet dygnet runt med läkare och sjuksköterskor som kan hjälpa dig om du känner dig lite krasslig.

Vad finns det för alternativ?

Är du istället intresserad av att få en reserverad campingplats för 10-personer tillsammans med dina vänner? Läs då mer om vårt Friendship Garden paket. Är du däremot mer bekväm och vill ha allt klart när du anländer så ska du spana in vårt Easy Tent paket.

Vad är inkluderat?

 • Tillgång till DreamVille – 5 dagar
 • Full Madness Pass – Entré till Tomorrowland – 3 dagar
 • Entré till The Gathering – Tomorrowlands förfest på campingen på torsdagen
 • Tillgång till DreamVille marknaden – Mataffär, bakeri, bar med mera
 • Tillgång till toaletter och duschar

Extra tillval

Pris för 2024

9895kr per person

Bokning

Boka dina biljetter med oss här 🥳

Läs mer och boka Tomorrowland 2024 >>>

 

2 Kommentarer
  • jacob
   jacob says:

   Hejsan Anders,

   Magnificent Green innebär att man bor på Tomorrowlands “standard” camping. Här tar man med eget tält, hyr ett tält av oss eller köp ett tält av Tomorrowland.
   Inom DreamVille (som hela campingen heter) så finns det indelat i olika områden beroende på vilket boende man vill ha. På de andra campingarna finns bland annat Easy Tent som är vårt populäraste paket :)

   Svara

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *