Vad kostar Tomorrowland

Vad kostar Tomorrowland?

En fråga vi ofta får är: Vad kostar Tomorrowland? Frågan är av väldigt bred karaktär och beror helt på vad för typ av biljett samt boende du önskar. Förutom själva biljetten till festivalen så tillkommer givetvis en hel del annat. För att nämna några saker så har vi bland annat mat, dryck, campingutrustning och resa. Alla dessa faktorer påverkar givetvis din budget något enormt. Ska du även åka till ett annat land så blir det ännu mer resande och därmed ännu fler omkostnader än om du hade åkt till ett lokalt event.

Givetvis är ju ordet dyrt extremt relativt. Dels beroende på vad det är för produkt eller tjänst men sen givetvis beroende på hur mycket du tjänar. Tomorrowlands pris är enligt många väldigt dyrt. Men med denna festivalen så måste man sätta priset i relativitet till vilken fantastisk upplevelse du kommer att få. I dagsläget kan du ej finna en mer häftig festival på denna jord än just Tomorrowland i Belgien. Scendekorationen är helt fantastisk och campingen är en storslagen upplevelse. Till och med själva shoppingområdet är dekorerat och byggt enligt sagotema.

Vad börjar normalt ett paket på?

Tomorrowlands biljetter börjar normalt på ca 4200kr om man är ute efter festivalbiljett samt campingplats vilket är det absolut vanligaste som besökarna till Tomorrowland köper. Vill du sedan lyxa till det med inhägnat område för din grupp eller ha ett färdiguppställt när du kommer dit så får du räkna med några tusen till. Intresserad av VIP biljett? Även en VIP uppgradering till Tomorrowland kan gå loss på några tusen extra.

Normalt går ett resepaket från oss loss på mellan 7000 – 9500kr beroende på vilken typ du är intresserad av. I våra resepaket får du men mängd fördelar förutom resan tur och retur precis intill festivalen och entrébiljett.

Åker du med bussen så stannar vi alltid till i Tyskland för att gränshandla innan vi når festivalen. Här kan du alltså köpa lättdrycker och alkoholhaltiga dricker till ett avsevärt lägre pris än hemma i Sverige som du säkert vet. Vi brukar även stanna här på hemvägen om du vill fylla på ditt förråd hemma. Du kan alltså genom bara denna fördelen spara tusentalskronor gentemot ifall du hade handlat motsvarande mängd hemma. Oavsett om du åker buss eller flyg så försöker vi samla våra resenärer.

På bussen är det givetvis mer fritt och här träffar du likasinnade och troligtvis vänner för livet som brinner för samma musik och festivaler som dig själv. Bussen har även fördelen att du slipper transfers och långa väntetider emellan byten – här är det bara att hoppa på och luta sig tillbaka så tar vi dig ända fram till entrén till eventet.

Vad för paket ska man välja?

Så vad för paket ska man välja som besökare? Tjaaa, det är väldigt svårt att säga. Allt beror på dina krav och det är något du själv måste fundera över. Vi på Coretours tillhandahåller resepaket för Tomorrowland 2019 som innehåller antingen Magnificent Green eller Easy tent. Vi har valt dessa paket för det är de två enligt vår erfarenhet som våra resenerär uppskattar mest samt ligger inom en rimlig festivalbudget för gemena man. Glöm ej att läsa om vilken åldersgräns som gäller för Tomorrowland samt att förregistrera dig till biljettsläppet så får du förtur.

Vad för levnandskostnader har man?

När man ställer sig frågan vad Tomorrowland kostar så bör man även ta hänsyn till alla levandskostnader som tillkommer som mat och dryck. På campingen går det att komma undan något billigare då LIDL och andra affärer finns där men väl inne på Tomorrowlands område så är det festivalpriser som gäller vilket innebär att en öl på 200ml kan kosta ca 30-35kr och en maträtt mellan 70 – 150kr.

Därtill finns det tusentals andra roliga aktiviteter på campingen som kostar pengar samt massor av merchandise (flaggor, kepsar etc) som man gärna kan tänka sig att utsmycka sig med under sin vistelse.

Cirka priser

Så, för att besvara den urpsrungliga frågeställningen: Vad kostar Tomorrowland? Så får du du en översikt nedan med vilka cirka priser som gäller.

Inklusive Full Madness Pass eller Full Madness Pass Comfort

 • Full Madness Pass 3200kr
 • Full Madness Pass Comfort 5400kr
 • Magnificent Green 4200kr
 • Easy Tent 5600kr (Vår favorit)
 • Friendship Garden 4400kr
 • Relax Room 8800kr
 • Relax Room Comfort 10300kr
 • DreamLodge 9800kr
 • DreamLodge Comfort 11300kr
 • Kokona 10200kr
 • Kokona Comfort 11700kr
 • Cabana 10700kr
 • Cabana Comfort 13000kr
 • Mansion 440 000kr(?)
6 Kommentarer
 1. Elvana
  Elvana says:

  Hej.
  Om jag vill boka paketresa till 2020 hur får jag tillgång till det så fort som möjligt så att biljetterna inte tar slut.

  Svara

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *