Vad kostar Tomorrowland

Vad kostar Tomorrowland?

En fråga vi ofta får är: Vad kostar Tomorrowland? Frågan är av väldigt bred karaktär och beror helt på vad för typ av biljett samt boende du önskar och vilka tillval du väljer att addera. Förutom själva biljetten till festivalen så tillkommer givetvis en hel del annat. För att nämna några saker så har vi bland annat mat, dryck, campingutrustning och resa. Alla dessa faktorer påverkar såklart din budget något enormt. Ska du även åka till ett annat land så blir det ännu mer resande och därmed ännu fler omkostnader än om du hade åkt till ett lokalt event.

Givetvis är ju ordet dyrt extremt relativt. Dels beroende på vad det är för produkt eller tjänst men även beroende på hur mycket du tjänar. Tomorrowlands pris är enligt många väldigt dyrt, men med denna festival så måste du sätta priset i relativitet till vilken fantastisk upplevelse du kommer att få. I dagsläget kan du inte finna en häftigare festival på denna jord än just Tomorrowland i Belgien (källa: International Dance Music Awards). Scendekorationen är helt fantastisk och campingen är en storslagen upplevelse. Till och med själva shoppingområdet är dekorerat och byggt enligt sagotema.

Tomorrowland Mainstage

Vad börjar normalt ett paket på?

Coretours pris börjar normalt på ca 6995 kr om man är ute efter festivalbiljett samt en vanlig campingplats vilket är det absolut vanligaste som besökarna till Tomorrowland köper. Då får du här ett paket med Magnificent Green + Full Madness Pass + resa med Coretours. Vill du sedan lyxa till det med inhägnat område för din grupp och ha ett färdiguppställt tält med madrass och sovsäck för dig och din kompis när du kommer så finns Easy Tent att välja för 9495 kr per person (Easy Tent + Full Madness Pass + resa med Coretours). Intresserad av VIP biljett? En VIP uppgradering (Full Madness Comfort Pass) till Tomorrowland kan gå loss på några tusen extra, men då får du verkligen en upplevelse du sent glömmer.

Normalt går alltså ett resepaket från oss loss på mellan 6995 – 9495 kr beroende på vilken typ du är intresserad av. I våra resepaket får du en mängd fördelar förutom resan tur och retur precis intill festivalen och entrébiljett. Åker du med bussen så stannar vi alltid till i Tyskland för att gränshandla innan vi når festivalen. Här kan du alltså köpa lättdrycker och alkoholhaltiga dricker till ett avsevärt lägre pris än hemma i Sverige. Vi brukar även stanna här på hemvägen så du kan fylla på ditt alkoholförråd hemma. Du kan alltså genom bara denna fördelen spara tusentals kronor gentemot ifall du hade handlat motsvarande mängd hemma.

Oavsett om du åker buss eller flyg så försöker vi samla våra resenärer på campingen så gott det går samt ha en gemenskap även på själva festival- och campingområdet för de som önskar detta. Med hjälp av våra sociala medier och Facebookgrupper så kan du hålla kontakten med andra svenskar och aldrig behöva vara orolig för att bli “ensam”.

På bussen är det givetvis mer fritt och här träffar du likasinnade och troligtvis vänner för livet som brinner för samma musik och festivaler som dig själv. Bussen har även fördelen att du slipper transfers och långa väntetider emellan byten – här är det bara att hoppa på och luta sig tillbaka så tar vi dig ända fram till entrén till eventet.

Vilket paket ska jag välja?

Så vad för paket ska man välja som besökare? Tjaaa, det är väldigt svårt att säga. Allt beror på dina krav och det är något du själv måste fundera över. Vi på Coretours tillhandahåller resepaket för Tomorrowland 2021 som innehåller antingen Magnificent Green eller Easy tent. Vi har valt dessa paket för det är de två enligt vår erfarenhet som våra resenerär uppskattar mest samt ligger inom en rimlig festivalbudget för gemena man. Glöm ej att läsa om vilken åldersgräns som gäller för Tomorrowland samt att förregistrera dig till biljettsläppet så får du förtur. Till alla campingpaket ingår alltid festivalbiljett.

Easy Tent Tomorrowland

Vilka är levnadskostnaderna?

När man ställer sig frågan vad Tomorrowland kostar så bör man även ta hänsyn till alla levnadskostnader som tillkommer som mat och dryck. På campingen går det att komma undan något billigare då LIDL och andra affärer finns där men väl inne på Tomorrowlands område så är det festivalpriser som gäller vilket innebär att en öl på 200 ml kan kosta ca 30-35 kr och en maträtt mellan 70 – 150 kr. Vi har sammanställt prislistor för vad varje enhet av mat eller dryck mer specifikt kostar. Vill du komma så billigt undan som möjligt så rekommenderar vi att ta med egen mat in på campingen. Tänk bara på att ta mat som håller för värme i tält och liknande. Du får ta med hur mycket mat du vill (i princip), men det finns restriktioner på hur mycket vätska och alkohol du får ha med dig in.  Enligt Tomorrowlands General Terms & Conditions får du endast ta med dig 6 burkar alkoholhaltig dryck (max 50 cl per burk) samt 6 burkar/PET-flaskor (max 50 cl) läsk/vatten/energidryck. Tänk även på att inte ta med något i glasflaska då dessa är förbjudna på campingområdet.

Därtill finns det tusentals andra roliga aktiviteter på campingen som kostar pengar samt massor av merchandise (flaggor, kepsar etc) som man gärna kan tänka sig att utsmycka sig med under sin vistelse.

Tomorrowland Market Place

Vanligaste paketen

Så, för att besvara den ursprungliga frågeställningen: Vad kostar Tomorrowland? Först och främst behöver du välja vilken festivalbiljett du vill ha. Detta är antingen Full Madness Pass eller Full Madness Pass Comfort. Ett vanligt Full Madness Pass går på omkring 3300 kr medan Full Madness Comfort kostar 5700 kr. Dessa är alltså endast entré in till festivalens alla dagar. Vanligast är sedan, ifall du inte bor på hotell utanför, att även ha campingbiljett. Har du inte campingbiljett får du inte heller tillgång till förfesten eller alla de saker som finns på DreamVille. De två campingalternativen som vi på Coretours erbjuder under 2021 är antingen Magnificent Green som är den vanliga campingen eller Easy Tent. Easy Tent är ett färdiguppställt tält med reserverad plats för dig och en vän på ett lite lyxigare inhägnat område på campingen.

Vad finns det för fler boendetyper på Tomorrowland?

Tomorrowland har mängder med andra boenden, allt från sitt Friendship Garden där du bor tio personer på en reserverad yta för omkring 4020 kr per person inklusive Full Madness Pass till stora mansion. Vi guidar er genom de olika alternativen nedan (notera att dessa dock inte finns att boka via Coretours olika paket).

Tomorrowland Mansion

Pris: ca 400 000 kr
Det absolut finaste är Tomorrowland Mansion som inte ens har ett pris utsatt (rykten säger omkring 400 000 kr). Detta hus är ligger på landet med fantastisk natur runt omkring, men fortfarande gångavstånd till festivalen. I detta boende ingår ett helt hus med eget badrum, terrass, personal på plats 24/7, egen butler, room service, massage, fylld kyl och tillgång till The Mousai Area. Helt okej festivalvistelse ändå, eller vad säger ni? ????

Tomorrowland Mansion

Montagoe Area

I det så kallade Montagoe Area kan du bo i de lite lyxigare tälten med sköna sängar där allt redan är färdigmonterat när du kommer dit. På området finns en plats för chill out med catering, swimming pool, bar och restaurang. Nedan visar vi de olika boenden som finns inom detta område på campingen.

Relax Room

Relax Room: 11900 kr
Relax Room Spectacular: 24114 kr
Här kommer det stå små containerstugor som är som små stugor du kan låsa om dig. I stugorna finns två sängar med sköna täcken och kuddar, två stolar och ett bord samt (det bästa) möjlighet till uttag där du kan ladda mobil och annat. Vill du lyxa till det lite extra kan du välja Spectacular Relax Rooms, där du har gratis duschar och annat precis intill ditt boende samt en mysig trädgård att dela med dina grannar.

Relax Room Tomorrowland

Dreamlodge

Dreamlodge: 21100 kr
Dreamlodge Spectacular: 23800 kr
Mysiga färdiguppställda tält för två personer. Här får du med två sköna sängar fullt utrustade med täcke och kudde, stol och bord samt en USB-laddare per person. Inne i tältet finns även lampa och ett locker. Väljer du deras Spectacular-paket istället får du även extra tillägg som ett extra vardagsrum inne i tältet.

Dreamlodge Spectacular på Tomorrowland

 

Kokono

Kokono: 22000 kr
Här har du en annan typ av tält, även dessa låsbara och med två sängar samt bord och stolar ingår. Inne i tältet finns lysen, USB-laddare för två personer, spegel och skåp.

Kokono på Tomorrowland

 

Cabana

Cabana: 22900 kr
Precis som de flesta andra boenden så är Cabanan för dig och en vän till och utrustad med två sängar, stolar, uttag, lampa och spegel.

Cabana på Tomorrowland

Ensuite

Ensuite: 44800 kr
För de som önskar lite extra lyx finns dessa tält på 300 x 450 cm med både toalett och dusch inne i boendet. Här behöver du inte oroa dig för att det ska bli för varmt, det finns till och med air condition. Utöver detta finns det liksom i de andra tälten två stolar, eluttag, lampor, sen även klädhängare.

Ensuite på Tomorrowland

12 Kommentarer
 1. Elvana
  Elvana says:

  Hej.
  Om jag vill boka paketresa till 2020 hur får jag tillgång till det så fort som möjligt så att biljetterna inte tar slut.

  Svara
 2. Marissa Almqvist
  Marissa Almqvist says:

  Hejsan! Om man ska åka ensam med er och vill boka Easy tent ska man då boka 1? Vad jag förstår så gäller 1 East tent för 2 personer och jag är ju själv utan sällskap av vän.

  Svara

Lämna en kommentar om artikeln

Har du frågor eller något du vill diskutera?
Kommentera gärna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *